Hiszpania w październiku (1) Skorzystałam z oferty biura - wyjazd na Costa Brava w Hiszpanii... Elzbieta Pełen profesjonalizm! (1) Wyjazdy organizowane przez biuro PRAZEVICA Biuro Turystyki Aktywnej polecam z... Ewa Wycieczka do Pragi (1) Gorąco polecam biuro usług turystycznych Unitur. Profesjonalna obsługa,... M.K
wycieczka (1) Byłam dwa razy z Biurem Prazewica i nie mam nic do zarzucenia- jestem... Bogda Prazevica :) (1) Już kilka razy miałam okazję skorzystać z usług Prazevicy. Przy... Ania REWELACYJNE BIURO PODRÓZY!!! BARDZO POLECAM!!! (1) Szczerze polecam to biuro podróży! Profesjonalne podejście do klienta, fajne... Natalia REWELACYJNE BIURO PODRÓŻY (1) Polecam to biuro podróży zarówno doświadczonym turystom jak i tym, którzy... Pani Jabłonka zadowoleni klienci (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z kolonii w Rabce. Syn wrócił szczęśliwy i... Kryśka Gorąco polecam biuro All-Tourist (1) Gorąco polecam biuro All-Tourist. Bardzo sprawna i miła obsługa oraz duże... Maciej PRAZEVICA - Fantastycznie, profesjonalnie ! (1) Bardzo profesjonalna obsługa, świetny program wycieczki, zadowolenie w 100%.... karoII Bardzo udany wyjazd. Polecam biuo. (1) Z AAL-Tourist lecieliśmy już po raz kolejny. Obsługa bardzo ok, profesjonalna... rodzinka wycieczka do Chin z Ecco z pośrednictwem AAL-Tourist (1) Profesjonalna obsługa w osobie p .Sebastiana. Znaczna ilość alternatywnych... Rafał Profesjonalna organizacja (1) Jestem bardzo zadowolona ze wspólpracy z Biurem UNITUR. Szczególnie polecam... Ewa Pasznik Rewalacja! (1) Dopiero wróciłam z wymarzonych wakacji we Włoszech. Było wspaniale.... Ala Magda - opinia (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór, kompetentne informacje, ogromne... Magda Polecam (1) Mogę szczerze polecić, wszystko zostało zaplanowane przez Biuro naprawdę jest... Ola Cudowna wycieczka do Turcji (1) Szukałam wycieczki w piękne miejsce do wygodnego, przyjaznego hotelu po jak... Krzysia Liverpool-Southampton (1) Rzetelność poparta miłą obsługą, wszystko dopięte na ostatni guzik, co w... Katarzyna i Adam Ochman Polecam w 100% biuro Pani Kasi (1) Najlepsze biuro podrózy w jakim byłam do tej pory. Fachowa obsługa, rzeczowa... Agnieszka obsługa (1) polecam biuro :) profesjonalna i miła obsługa... szczególne podziękowania dla... Marta