egipt (1) Najlepsze biuro podrózy w jakim byłem do tej pory. Fachowo, rzeczowo i... grzegorz Brak pełnej informacji (1) Niestety nie otrzymaliśmy pełnej informacji w chwili podpisania umowy. Potem... Niezadowolony Polecam (1) Jedno z biur, które chętnie odwiedzam. Przedstawiam jakie są moje oczekiwania... Paulina
Polecam (1) Bardzo miła obsługa. Fachowe porady, gorąco polecam Piotr polecam (1) Syn uczestniczył w koloniach w roku ubiegłym i dwa lata temu (wyjazdy w... anka Rzetelne biuro podróży (1) Kolejne udane wakacje z Globem. Od kilku lat korzystam z usług biura i jestem... Zadowolony Egipt w marcu (1) Gorąco polecam korzystanie z biura!!! Pani Agnieszka dopasowała idealnie... MG Polecam fachowa obsługa,ciekawe oferty, rabaty (1) Polecam , podróżuję od lat,fachowa obsługa, zniżki dla rodzin z dziećmi i nie... klient biuro pierwsza klasa (1) Już któryś raz kupiłem bilety lotnicze w Globie i zawsze dostaję najlepszą... Radek Wycieczka - Chorwacja (1) Witam,w 2013r byłem z Firmą Prażevica na wycieczce w Chorwacji na półwyspie... Roman :) (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie, cudowna i uśmiechnięta załoga Biura,... Aga L Polecam chłopaków ! (1) Polecam chłopaków, bardzo profesjonalne podejście i pomocni Krzysio Egipt zimą (1) Polecam wypoczynek zimą w Marsa Alam. Kiedy u nas w styczniu było -15, to w... Piotr Dąbrowski monika - opinia (1) Kolejny raz z ty biurem i kolejny raz super.Rzetelność , kompetentność i... monika Zdecydowanie tak (1) Biuro podróży z którego korzystałam już nie pierwszy raz z mężem i... Martucha Dobra obsluga z wieloletnim doswiadczeniem (1) Witam, polecam biuro Nonstop Travel na Matarni. Profesjonalna obsluga i... Bożena Kompetencja i profesjonalizm (1) Byłem bardzo zadowolony z organizacji, zapewnionej opieki w czasie wycieczki,... Przemek Wioletta - opinia (1) Uczestniczyłam w wycieczce w Bieszczadach organizowanej przez biuro... Wioletta Polecam Allo (1) Obsługa profesjonalna, nastawiona 'do klienta' Przytulne, kameralne i... Danuta Miłoo , sprawnie i fachowo :) (1) Do biura ALLO trafiłem przez przypadek. (widać było to zrządzenie losu).... Bartosz Walaszek