Nadya - ocena (1) Bardzo odpowiedzialne podejście do rozwiązania wszystkich pytań, przyjaźna... Nadya daryana - ocena (1) Polecam tych chłopaków, naprawdę godnie się bawią, idealna firma dla mojej firmy daryana Stanisław - ocena (1) Z Michałem Kowalskim mam przyjemność współpracować już cztery lata. Jego... Stanisław
Łukasz Pellowski | Pello Caffe - ocena (1) Jest to najlepsze biuro księgowe ever! Joannę Głowacką znam od lat. Jest to... Łukasz Pellowski | Pello Caffe Kamil - ocena (1) Nie polecam, Pan Dariusz to najgorszy księgowy z jakim kiedykolwiek... Kamil Patryk - ocena (1) Profesjonaliści w pełnym znaczeniu tego słowa. Proponują dobre rozwiązania, a... Patryk K - ocena (1) Profesjonalizm, komunikacja i zainteresowanie! 3 najważniejsze cechy... K Kasia - ocena (1) Serdecznie polecam to biuro rachunkowe. Super współpraca i zawsze wszystko na... Kasia Marek z - ocena (1) Najlepszy specjalista jakiego spotkałem. Księgowość i biuro rzetelne. Marek z Sandra - ocena (1) Pani Anna jest niezwykle profesjonalna i zawsze dopilnowuje, aby moje finanse... Sandra Anna Regulska - ocena (1) Merytoryczna księgowa zawsze otwarta do pomocy i wsparcia polecam Anna Regulska Honorata - ocena (1) Bardzo profesjonalnie, rzeczowo i merytorycznie. Polecam. Honorata Prettiest face Justyna Stromska - ocena (1) Niezawodność!polecam Prettiest face Justyna Stromska Anna Dosz - ocena (1) Biuro, które cały czas się rozwija i na bieżąco informuje o zmianach i... Anna Dosz Katarzyna Suchorz - ocena (1) Najlepsze biuro rachunkowe w Trójmieście Katarzyna Suchorz Sonia - ocena (1) Najlepsza księgowość w Trójmieście Sonia Katarzyna - ocena (1) Biuro ABF zajmuje się moją firma od początku jej istnienia tj 10 lat.... Katarzyna Joanna Suchocka - ocena (1) Wspaniałe biuro księgowe, profesjonalna i miła obsługa. Doradzają w każdej... Joanna Suchocka Beata - ocena (1) Bardzo profesjonalne prowadzenie spółki. Zawsze mogę liczyć na doradztwo,... Beata Basia - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i czasami trudnych spraw. Zawsze mogę... Basia