Adam Warchoł - ocena (1) Niestety, nigdy nie wystawiłem 1 ⭐ ale zostałem do tego zmuszony przez... Adam Warchoł Sylwia - ocena (1) Pan Rafał rzeczowo i zrozumiale wyjaśnił mi kwestie związane z założeniem... Sylwia Dawid B. - ocena (1) Przez lata współpracy, każda osoba z zespołu, z którą miałem kontakt, była... Dawid B.
Sławek - ocena (1) Jak w nazwie Profesjonalnie i do tego Nowocześnie! Polecam! Sławek Grzegorz - opinia (2) Profesjonalne i bardzo pomocne biuro rachunkowe. Gorąco polecam. Grzegorz KASIA - ocena (1) Polecam ! Fajne Biuro z ogromnym doswiadczeniem, rozliczam sie już 15 lat. KASIA Klient - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi biura, miła atmosfera, kompetentni... Klient julia765 - ocena (1) pani Anitka jest cudowna. Współpracuję z nią od kilku lat. Wspaniale zajmuje... julia765 Klient - ocena (1) Profesjonalnie i szybko. Klient Andrzej - ocena (1) Polecam biuro rachunkowe Księgowość MTR. Prowadzą moją firmę od ponad 8 lat.... Andrzej Gastro2 - ocena (1) Grupa TUK to profesjonalne biuro rachunkowe, na pierwszy rzut oka widać... Gastro2 Izabela - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście i ogromne kompetencje zawsze wszytstko na czas... Izabela Michalina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Współpraca z panią Anitą, to czysta przyjemność. Na... Michalina Islet - ocena (1) Pan Arek, to najlepszy księgowy jakiego w życiu poznałam. Wszystko jest na... Islet Łukasz - ocena (1) Serdecznie polecam doradztwo podatkowe Money-Tax. Dzięki Pani Ewie, udało się... Łukasz Elżbieta R. - ocena (1) Bardzo dobra współpraca, rzetelne biuro, wszystko, czego oczekuję od... Elżbieta R. Andrzej - ocena (1) Dzień dobry! Usług kadrowych p. Małgosi korzystam od 2014 roku. Umowa o... Andrzej Aga - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Komunikatywne i sympatyczne dziewczyny. Polecam Aga Piotr - ocena (1) Z Panią Małgorzatą współpracuję od 7 lat. Współpraca układa się bardzo... Piotr Klaudia - opinia (2) Biuro odmówiło wydania dokumentacji ksiegowej. W księgach z ostatnich 3 lat... Klaudia