Powiatowi - ocena (1) Dobre, profesjonalne biuro, plus za podejście do klienta Powiatowi Barbara - ocena (1) Polecam kancelarie rachunkową Clue. Pani Magda bardzo rzeczowa i sumienna.... Barbara Marcel K - ocena (2) Trafiłem do tego biura z polecenia znajomego i z czystym sumieniem mogę... Marcel K
Warsztaty - ocena (1) Nikt nie odbiera telefonów w godzinach pracy. Co dopiero nastawić się na... Warsztaty Barbara - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi biura rachunkowego Kancelaria Jakimczyk.... Barbara Kuzma Sheleh - ocena (1) super, korzystam z usług, jestem zadowolony Kuzma Sheleh Marcin J - ocena (2) Firma Biuro Rachunkowe BRES to solidny partner w dziedzinie rachunkowości i... Marcin J Kamil J. - ocena (2) Bardzo fajne biuro. Jestem zadowolony z obsługi. Przyszedłem od innego... Kamil J. Marek Bieszke - ocena (2) Profesjonalne biuro rachunkowe. Przez kilkanaście lat współpracy nigdy nie... Marek Bieszke Maria Nowak - ocena (1) Polecam. Od lat korzystam z usług biura. Zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Maria Nowak Pacierpnik Mateusz - ocena (1) g o r ą c o p o l e c a m !!! Pacierpnik Mateusz Okrąglicki - ocena (1) Serdecznie polecam doradztwo podatkowe!!! Okrąglicki Pan Mechanik - ocena (1) Serdecznie polecam Firmę Kancelaria Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski! Pan Mechanik Josie and Walter - ocena (1) We're very happy to be their customers. Regards to lovely ms Kinga. Josie and Walter Sympatic - ocena (1) Serdecznie polecamy prowadzenie ksiąg rachunkowych i doradztwo podatkowe... Sympatic Deski J. - ocena (1) Bardzo pozytywnie oceniam usługi Kancelarii i rekomenduje z nimi współpracę. Deski J. Kinga Kryspina - ocena (1) Gorąco polecam. Rewelacyjna firma. Świetna Pani dyrektor. Zawsze doradzi i... Kinga Kryspina Kwasu - ocena (1) Rembiałkowski jest godny zaufania. Pan Jacek świetnie mi poradził przez co... Kwasu Sara Wichrzycka - ocena (1) Rekomenduję firmę Kancelaria Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski Sara Wichrzycka A Gałkowski - ocena (1) Serdecznie polecam każdemu kto prowadzi firmę! A Gałkowski