Włodzimierz - ocena (1) Ocena bardzo pozytywna Włodzimierz Michał Stażewski - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, gorąco polecam Michał Stażewski Maciej - ocena (1) współpracujemy z biurem, od wielu lat bez żadnych problemów, zawsze wszystko... Maciej
Rafał - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Rafał Anna - ocena (1) Serdecznie wszystkim polecam usługi biura rachunkowego Tritax!! Usługi... Anna Dominika - ocena (2) Fantastyczna współpraca, którą podjęłam z polecenia znajomej i każdemu... Dominika Grażyna - ocena (1) Brak profesjonalizmu, przez to biuro są same problemy urzędowe Grażyna Rozczarowani Ewa , Tomek - ocena (1) Najgorsze biuro w Gdańsku, nie polecam. Zawiedzeni... Rozczarowani Ewa , Tomek Amelia - ocena (1) Wszystkie sprawy księgowe są prowadzone w sposób profesjonalny i sprawny.... Amelia Marek - ocena (1) Grupa Tuk to profesjonalne biuro. Sprawdziły się opinie, pozdr Marek z Gdańska Marek Beata Matysiak - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Biuro Rachunkowe Maciej Godlewski. Współpracę w... Beata Matysiak Stefan - ocena (1) Jesteśmy klientami biura od 5 miesięcy i jesteśmy bardzo zadowoleni ze... Stefan Anna Bobkowska - ocena (1) Moją księgowość Pani Hani biuro prowadzi od kilkunastu lat i absolutnie bez... Anna Bobkowska zielinskiogrody - ocena (1) Pełen zaangażowanie w swoją pracy, pomoc w każdej sytuacji. Jeżeli ktoś szuka... zielinskiogrody Daniela - ocena (1) Z Biurem BRES współpracuję już 4 lata, jestem bardzo zadowolona ze... Daniela Daria - ocena (1) MM Giersik to biuro rachunkowe, które charakteryzuje się profesjonalnym... Daria Wiktor Słomiński - ocena (1) Polecam biuro księgowe Optiofin! Profesjonalizm i świetna obsługa naprawdę... Wiktor Słomiński Daria - ocena (1) Z całego serca polecam Biuro rachunkowe, jestem zadowolona w 100%. Najlepsza... Daria Jarosław Staniewicz - ocena (2) Najwyższy profesjonalizm oraz poziom obsługi z jakim się dotychczas... Jarosław Staniewicz Sebastian właściciel firmy - ocena (1) Bardzo dobra obsługa księgowa oraz doradztwo podatkowe. Współpracuje od 1,5... Sebastian właściciel firmy