M. - ocena (1) Najlepsze biuro rachunkowe w trójmieście. Nowoczesna obsługa klienta na... M. Magda - ocena (1) Korzystam regularnie. Bardzo mili ludzie i konkretni. Szybko wyjaśniają... Magda Marcin - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Miłe Panie księgowe odpowiedzą na każde nawet... Marcin
Zośka - ocena (1) Super współpraca, fajne biuro. Polecam kontakt z Panią Michaliną i Patrycją.... Zośka Konrad - ocena (1) Współpracuje z p.Moniką od 2018 roku. Zawsze mogłem i mogę liczyć na... Konrad Poli - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa Poli Ania - ocena (1) Długo szukałam biura, które spełni moje oczekiwania ale też byłam bardzo... Ania Michał - ocena (1) Rzetelnie i profesjonalnie. Najlepsze biuro jakie można sobie wyobrazić!!!... Michał Waldek - ocena (1) Polecam, co roku robię tutaj rozliczenie roczne Waldek DawidW - ocena (1) Wysoka jakość świadczonych usług. Jako klient z 4-letnim stażem - polecam ! DawidW Agnes - ocena (1) Kompleksowe i szybkie rozliczenie deklaracji PIT za rok 2024. Agnes Monika F. - ocena (1) Bardzo kompetentni pracownicy, Pani Monika pomocna i niezwykle uprzejma. Monika F. Sławek - ocena (2) Polecam biuro godne zaufania. Pani Aleksandra jest bardzo cierpliwa, doradzi... Sławek Adam - ocena (1) Z usług biura korzystam od kilku lat. Zawsze wszystko jest na czas. Do tego... Adam Rafał M. - ocena (1) Sprawdzone, dobre biuro rachunkowe. Polecam. Rafał M. Były klient - ocena (1) Jako były klient zdecydowanie odradzam. Niekompetencja, nieodpowiedzialność,... Były klient Ewa - ocena (1) Współpracujemy z biurem ABF od paru lat i nie wyobrażam sobie żeby miało być... Ewa Artur - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do spraw księgowych oraz doradcwa finansowego,... Artur Katarzyna - ocena (1) Polecam gorąco współpracę z biurem Rachunkowym Efekt. Fantastyczny zespół... Katarzyna Włodzimierz - ocena (1) Ocena bardzo pozytywna Włodzimierz