polecam (1) Małe biuro, ale bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko dopięte na ostatni... Natalia pewne usługi (1) korzystamy z usług od roku i jesteśmy bardzo zadowoleni Ad.Kor. Profesjonalizm oraz zaangażowanie w pracę (1) Współpraca z biurem to czysta przyjemność, bardzo miła obsługa oraz szybka... Izabela
szkoda pieniedzy i szkoda nerwów (1) brak doświadczenia, brak kompetencji, ceny zaporowe, nie przyjemna obsługa,... Monika Biuro godne polecenia (1) Z biurem "Money-tax" współpracujemy prawie 2 lata. Mąż przeniósł się z innego... Sklep "U Anglika" Marka Second H Polecam gorąco,prawdziwy fachowiec. (2) Korzystam z usług kilku biur rachunkowych,większość robi wiele błędów!!!... Mieczysław Bąk stała klientka - opinia (1) Pełen profesjonalizm. stała klientka Rzadko się zdarza by tak fachowa firma posiadała takie atrakcyjne ceny (1) Bardzo sprawnie działająca firma, w której można załatwić praktycznie każdą... Katarzyna B. Super Biuro (1) Bardzo profeslonalna obsuga, a w szczególności spraw dotyczących pracowników.... Zielona Egida Sp. z o. o. klient biura - opinia (1) Witam, jestem klientem wyżej wymienionego biura od ładnych paru lat, a w... klient biura Profesjonalni !!! (1) Biuro to rozlicza mnie od kilku lat. Zawsze byłem zadowolony z jego usług.... Andrzej Chludziński Super ! 100% Gwarantuje. (1) Najlepsza ksiegowa w Gdańsku , polecem Mirosław profesjonalnie przede wszystkim (1) Jestem klientką od 4 lat. Nigdy nie zmienię biura rachunkowego. Panie które... M. Polecam firmę Omikron. (1) Sympatyczna obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Firma godna... M. Kowalski Polecam (1) Firma Pani Anny prowadzi u nas księgowość od 2008 roku i jesteśmy bardzo... Premium Ubezpieczenia Ciekawe podejście, dobra cena, mocno zaangażowani (1) Chyba byłem pierwszym klientem tego biura, polecam każdemu, niezwykle dbają o... FILJAR Profesjonalna Obsługa (1) Profesjonalna obsługa, wszytko na czas. Panie zawsze usmiechniete. Kontakt... Sebastian Smuczynski pełne zaufanie (1) Mam pełne zaufanie do tego Biura - wiele kontroli ze strony US i wynik... Piotrek pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam. Miła, rzetelna i fachowa obsługa za rozsądną cenę :-) Michał K odradzam i przestrzegam (1) jeśli nie chcesz stracić pieniędzy to odradzam korzystania z usług tej firmy.... piotr