szkoda gadać!!! (1) Kiedy nie przyjdę zawsze jest zamknięte!!! co to za biuro. A jak już jest... XYZ Bardzo polecam Biuro Rachunkowe Limar (1) Od czterech lat Biuro Rachunkowe Limar zajmuje sie ksiegowościa mojej firmy .... Zbyszek gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez to biuro. Panie pracujące... Gabi
Polecam (1) Pani Sylwia prowadząca Biuro to osoba bardzo dokładna,rzetelna,znająca swój... Piotr Polecam (1) Sympatyczne podejście do klienta, szybka i fachowa obsługa, polecam wszystkim! Anna Bardzo Polecam (1) Biuro Rachunkowe prowadzone przez Panią Sylwię to wysoka jakość usług... Stanisław DOTYCZY SIEDZIBY NA ULICY STAROWIEJSKIEJ... (1) A dokładnie doradcy Pana Przemysława, który sprawnie załatwił kredyt, ale był... Rozczarowana polecam (1) Od kliku lat jestem klientem biura rachunkowego TOTAL. Cenię dobrą , szybką,... Grażyna Jak najdalej od tej firmy!!! (1) początek wydawał się dość profesjonalny jednak współpraca okazała się... osa klientka (1) Od wielu lat jestem związana z tym biurem. Panie pomocne, przyjemna atmosfera... Irenka Polecam serdecznie! (1) Miła, profesjonalna obsługa! Kompetentna księgowa to skarb! Odpowie na każde... Alicja POLECAM (1) MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA SZEROKI ZAKRES USŁUG. JESTEM KLIENTEM BIURA OD... MONIKA Pełen profesjonalizm - wiedza poparta doświadczeniem. (1) Korzystam z tego Biura Rachunkowego prawie od roku. Jestem zadowolony z... Maciej Polecam dla małej firmy (1) do tax care trafiłam z polecenia znajomej, pomogli mi założyć firmę wszystko... nowa firma Polecam (1) Mali przedsiębiorcy, tacy jak ja, prowadzący działalność jednoosobową często... Zadowolona klientka 1985 - opinia (1) Zdecydowanie polecam miła i fachowa obsługa przystępne ceny. 1985 Polecam (1) Korzystałem z usług biura i polecam wszystkim. Pracują tam kompetentne... klient Firma bardzo nie kompetentna (1) Miałam nie przyjemność trafienia na tą firmę , zostałam oszukana. Stawka... Monika tragedia (1) podpisalam umowe i najpierw płaciłam 50zł , póżniej cos tam mialo sie zmienic... klientka dno (1) Starałem się u nich o chwilówkę. Na początku było wszystko pięknie, ładnie,... qqq