Polecam (1) Biuro wywiązuje się z obowiązków, a Panie które tam pracują są miłe i... Zadowolona klientka POLECAM AGENCJE PRACY (1) POLECAM AGENCJE PRACY ZLOZYLEM ZAPOTRZEBOWANIE NA 3 PRACOWNIKOW AGENCE SANAR... ADAM KUCZERA Profesjonalne Biuro Rachunkowe (1) Prowadząc Aptekę, od stycznia 2000 roku korzystam z usług Biura Rachunkowego... Jolanta Masuhr
:) (1) Bardzo fajnie pracuje się z Panią Beatą! Polecam ;) świetny specjalista (1) Witam. Zdecydowanie polecam to biuro. Od kilku lat mam przyjemność... Agnieszka KD polecam... (1) polecam, polecam, jeszcze raz polecam... B. ZADOWOLONY KLIENT (2) Polecam wszystkim korzystam od 3 lat,ceny niższej nie znajdziecie zapewnienie... KLIENT Skorzystałem z promocji i jest super (1) Książką przychodów i rozchodów. Mają dojazd do Klienta JESTEM zadowolonym... Adam Bolewski Polecam (1) Polecam to biuro szczególnie podoba mi się połączenie profesjonalizmu z... Magda Paweł - opinia (1) Trafiłem do nich przez kolegę. Wpsółpracuje już 5 lat i mimo wielu kontroli... Paweł Szybko,sprawnie w miłej atmosferze. (1) Polecam wszystkim,miło szybko i profesjonalnie.Dobra współpraca od początku... Joann Czarnecka Bardzo dobre Biuro Rachunkowe (2) Chce wyrazić swoją opinię na temt Biura FiL, w podziękowaniu za rzetelne... GDp Wzorowe biuro (1) W biurze spotkałem się z profesjonalną i miłą obsługą. Bardzo dużym atutem... Piotrek Rekomendacja (1) Jestem nowym klientem Biura Rachunkowego LIMAR ale miałem doświadczenia z... Robert Braniewski przedsiębiorca - opinia (1) Z całą odpowiedzialnością polecam biuro wszystkim osobom rozpoczynającym... przedsiębiorca biuro ok (1) polecam, profesjonalne, miła obsługa Karolina Opinia o biurze (1) Polecam usługi księgowe biura Per Saldo. Profesjonalne podejście do Klienta i... Agencja Multimedialna Netpiksel Przestroga !! (1) Biuro HONEST ...jest firmą nie znającą się na rachunkowości oraz nie biorącej... Izabela zadowolona - opinia (1) Bardzo solidna Firma, 100% zadowolenia zadowolona PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Korzystałem z wielu biur rachunkowych. Dla mnie właściciele są w pełnym tego... adam