nie polecam!!!!!!!!!!!!! (1) firma niekompetentna, panie nie wiedza o czym mowia zreszta panowie tez, mam... fghjk Jedno z najlepszych biur rachunkowych w Gdańsku z miłą obsługą (1) Jedno z najlepszych biur rachunkowych w Gdańsku, korzystam od ponad 1,5 roku.... Doświadczona Perfekcyjna obsługa POLECAM !!! (1) Bardzo polecam!! Fachowa i rzetelna obsługa. Pełne bezpieczeństwo. Można spać... Ewa
Jan Łubiński - opinia (1) Biuro z profesjonalną obsługą, szeroki zakres usług, jakość świadczonych... Jan Łubiński Polecam! (1) Pani Anita jest najlepszą księgową, z jaką miałam okazję współpracować. Jest... MZK Polecam!! (1) Jestem długoletnią klientką. Wysoką jakość usług potwierdza brak problemów... Katarzyna Profesjonalnie i niedrogo:) (1) Jak w tytule:)Profesjonalnie szybko niedrogo jak na jakość świadczonych... Miś Opinie (1) Witam, serdecznie polecam biuro rachunkowe BRES Księgowość i Podatki.... Inez POLECAM! (1) Z czystym sumieniem polecam to biuro rachunkowe. Pan Maciej jest bardzo... Beata opinia (1) Witam polecam Biuro Rachunkowe BRES. Rzetelne prowadzenie ksiąg rachunkowych,... Eliza obym więcej nie musiał mieć z nimi do czynienia (1) Biuro nieodpowiedzialne, mające w głębokim poważaniu dobro osób... Kormorak Profesjonalne biuro,kompetentne Panie! (2) Polecam biuro rachunkowe Atena! Zawsze dokumenty na czas... Zbyszek POLECAM! (1) Założyłem działalność i nie wiedziałem co dalej. W Biurze Rachunkowym DAGDA... Arkadiusz Zdecydowanie Polecam!!! (1) Indywidualne podejście, konkretne rozwiązania, profesjonalna obsługa, ceny... krzysiek Firma super (1) Starałam sie o kredyt hipoteczny i trafiłam na najwspanialszą osobę jaką jest... Aneta Rzetelne biuro rachunkowe Gdańsk (1) Jeśli ktoś potrzebuje obsługi księgowej swojej firmy, to zdecydowanie polecam... Klient biura ok (1) ok rp RADOSŁAW GIERLIN - opinia (1) OFERTA - OCENA 6 ZE WZGLĘDU NA BARDZO KONKURENCYJNĄ OFERTĘ CENOWĄ, JAKOŚĆ... RADOSŁAW GIERLIN Uczciwe biuro (1) Jestem zadowolony z rzetelności, dyspozycyjności, zakresu wiedzy. Andrzej Polecam!!! (1) Biuro rachunkowe PROFIT wykazuje się zawsze najwyższą starannością i... Stefan M.