klient biura - opinia (1) Witam, jestem klientem wyżej wymienionego biura od ładnych paru lat, a w... klient biura Profesjonalni !!! (1) Biuro to rozlicza mnie od kilku lat. Zawsze byłem zadowolony z jego usług.... Andrzej Chludziński Super ! 100% Gwarantuje. (1) Najlepsza ksiegowa w Gdańsku , polecem Mirosław
profesjonalnie przede wszystkim (1) Jestem klientką od 4 lat. Nigdy nie zmienię biura rachunkowego. Panie które... M. Polecam firmę Omikron. (1) Sympatyczna obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Firma godna... M. Kowalski Polecam (1) Firma Pani Anny prowadzi u nas księgowość od 2008 roku i jesteśmy bardzo... Premium Ubezpieczenia Ciekawe podejście, dobra cena, mocno zaangażowani (1) Chyba byłem pierwszym klientem tego biura, polecam każdemu, niezwykle dbają o... FILJAR Profesjonalna Obsługa (1) Profesjonalna obsługa, wszytko na czas. Panie zawsze usmiechniete. Kontakt... Sebastian Smuczynski pełne zaufanie (1) Mam pełne zaufanie do tego Biura - wiele kontroli ze strony US i wynik... Piotrek pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam. Miła, rzetelna i fachowa obsługa za rozsądną cenę :-) Michał K odradzam i przestrzegam (1) jeśli nie chcesz stracić pieniędzy to odradzam korzystania z usług tej firmy.... piotr Mnie odpowiadało (1) Ceny, jak na 3miasto bardzo przystępne, a jakość obsługi na wysokim poziomie.... M. profesjonalna obsługa:) (2) W biurze tym załatwiłem wszystko co chciałem szybko i przedewszystkim fachowo... miłosz super ceny (1) na motorze oszczedziłem prawie 300 zł a na samochodzie 200 duży wybór... Darek Serdecznie Polecam (1) Profesjonalne biuro rachunkowe godne polecenia. Bardzo miła obsługa, Pani Ewa... Firma Budowlana Super biuro (1) Korzystałam z usług Pani Justyny we wrześniu i zamierzam zostać jej klientem... Iza Fachowe porady (1) Polecam kosztystanie z usług Kanecelarii !! jattrze Polecam (1) Polecam usługi biura AVATAR. Bardzo otwarta szefowa, załatwia wszystko za... Katarzyna Polecam! (1) Przystępne ceny za solidną pracę. Polecam wszystkim! Ewelina O. Dobre biuro (1) Pracownicy fachowi i dbający o klienta. Starają się prowadzić profesjonalnie... Stały klient