polecam (1) profesjonalne biuro rachunkowe , bardzo dobra i konkretna obsługa klienta,... Jan polecam każdemu (1) Jestem stałą klientką BZ Consulting. Jest to rzetelna i profesjonalna firma.... A Nowe fajne biuro (1) Panie są bardzo zaangażowane i pomagają wyjaśnić wszystkie wątpliwości i... kdr
Polecam!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi tej firmy.. Wszystko wykonane... Aleksander Bezproblemowo i milo (2) Mila i sprawna obsluga :-) Maly przedsiebiorca Miła i fachowa pomoc (1) Miła i fachowa pomoc Krzysztof Bardzo fajnie się współpracuje (1) Gorąco polecamy. Dzięki tym ludziom możemy spokojnie zająć się prowadzeniem... Tomasz miła współpraca od lat (1) Miła współpraca od lat. A Profesjonalnie i tanio (1) Pani Monika pomogła mi przy otworzeniu działalności oraz zaproponowano mi... Grzegorz polecam (1) Polecam biuro rachunkowe limar naprawdę pełen profesjonalizm wszystko jest... olaf ceny przystępne (1) Panie bardzo miłe, nawet przyjechały w miejsce przeze mnie wyznaczone, więc... radek Polecamy bez dwóch zdań! (1) Bardzo solidni i z dużym zakresem wiedzy specjaliści. Obowiązkowo widujemy... Paweł Genialnie (1) Korzystam od długiego czasu, jetem bardzo zadowolony z usług firmy. Gorąco... Mateusz Polecam (1) Korzystam z usług biura od kilku lat. Zawsze wszystko na czas, bez pomyłek,... Paweł Poleszak Trzymać się z daleka, nikomu nie polecam (1) Typowo korporacyjne podejście, TYLKO bardzo podstawowa obsługa ok, ale brak... Klienci polecam Biuro Rachunkowe DN (1) Jestem klientką tego biura już od kilku lat. Bardzo jestem zadowolona ze... stały klient rozliczyłam Pit (1) Szybki Pit:) grazyna dobre ceny,szybko, wysoka jakość usług (1) dobre ceny,szybko, wysoka jakość usług owner Biuro rachunkowe Agalmi (1) Korzystam z usług Agalmi od niedawna, ale muszę powiedzieć, że jakość obsługi... Wojtek Polecam!! (1) Jestem stosunkowo nową klientką, ale jak narazie nie mogę na nic narzekać.... Anna