jest OK (1) jest OK Adam S polecam (1) polecam: szybko, tanio i rzeczowo. kama Zdecydowanie polecam (1) wyjatkowo rzetelna, kompleksowa i uprzejma obsługa księgowa zdecydowanie... Jarek Dembowski
Pełen profesjonalizm! (1) O moim pełnym zaufaniu do profesjonalizmu Biura świadczy fakt, ze już 10 lat... Bogumiła Makuch Superbiuro! (1) Biuro Rachunkowe Tadeusz Piórko jest wyjątkowe solidne, dokładnie terminowo... Angelika Fuks POLECAM 100% (1) Z usług Biuro Rachunkowe Tadeusz Piórko, Gdańska korzystamy nieprzerwanie od... Karolina Kamyszek Gorąco polecam! (1) NIEZWYKŁA POMOC DLA KLIENTA Od początku współpracy Panie wykazują się... Tadeusz POLECAM !!! (1) Jeżeli ktoś poszukuje solidnego i uczciwego biura rachunkowego - a przy tym... Arek OK (1) Nie myli się ten, kto nie pracuje, zaletą jest jeśli ktoś sam znajduje swoje... Michał Polecam (1) Solidne biuro i kompetentna obsługa. Jestem klientem od wielu lat i na pewno... Kasia firma handlowo uslugowa - opinia (1) rewelacja. Tanio szybko a co najwazniejsze przemila obsluga firma handlowo uslugowa godne polecenia (1) super fachowa obsługa ;polecam tedi Polecam (1) Jestem związana z tą firmą od kilku lat i chwalę sobie współpracę z nią.... Anna M. Porządna firma (1) Kancelaria mieści się w ładnej willi w Sopocie. Prowadzona jest przez państwo... Jarek :) (1) wszystko w jak największym porządku :) Ładny wystroj, miła obsługa,... Kit Bardzo polecam! (1) Od początku roku korzystam z usług Pani Eli i jestem bardzo zadowolony.... "Rostaś" Instalatorstwo Elektryc PROFESJONALNA OBSŁUGA KSIĘGOWA (1) Korzystam z usług tego biura od roku 2007. Z biurem współpracuje mi się... Lucyna Zdecydowanie polecam. (1) Współpracuję z tą firmą od 2003 roku. Do tej pory nie było żadnych problemów,... Krzysztof Okonek warto! (1) Terminowa i fachowa obsługa, zamierzam zostać stałą klientką! k Kancelaria godna polecenia (1) Bardzo udana współpraca, miła atmosfera, terminy zostały dotrzymane i na... Pan Bartosz