Polecam (1) Zdecydowałam się na usługi tego biura, choć wcześniej przeszłam się po kilku... Anna biuro avatar (1) Polecam ze względu na bardzo dobre ceny i że mogłem liczyć na zniżkę w... Ryszard Godna polecenia (1) Podziękowania za pomoc przed oraz w trakcie zakładania własnej działalności.... Damian
Doskonale! (1) Kompetentnie, sprawnie i bardzo sympatycznie. Współpraca z biurem przebiega... Michał najwyższa półka (1) Jestem bardzo zadowolony,rzeczowe i fachowe doradztwo poparte odpowiednimi... Przemysław Kubik polecam (1) Po wielu latach prowadzenia przez sama siebie księgowości, ciesze sie że... prawnik Polecma Biuro Total (1) Korzystałem z usług biura rachunkowego Total po raz pierwszy i spotkała mnie... Paweł zachwycony współpraca (1) Wspaniała młoda kadra miła i fachową obsługa trafne porady i moje problemy z... Maciej dominika - opinia (1) świetne biuro. Super pani Basia dominika gorąco polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa:-)Polecam gorąco!!!!! Dorota Polecam (1) Biuro Rachunkowe godne polecenia. Fantastyczny kontakt, duże kompetencje,... Rafał szkoda gadać!!! (1) Kiedy nie przyjdę zawsze jest zamknięte!!! co to za biuro. A jak już jest... XYZ Bardzo polecam Biuro Rachunkowe Limar (1) Od czterech lat Biuro Rachunkowe Limar zajmuje sie ksiegowościa mojej firmy .... Zbyszek gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez to biuro. Panie pracujące... Gabi Polecam (1) Pani Sylwia prowadząca Biuro to osoba bardzo dokładna,rzetelna,znająca swój... Piotr Polecam (1) Sympatyczne podejście do klienta, szybka i fachowa obsługa, polecam wszystkim! Anna Bardzo Polecam (1) Biuro Rachunkowe prowadzone przez Panią Sylwię to wysoka jakość usług... Stanisław DOTYCZY SIEDZIBY NA ULICY STAROWIEJSKIEJ... (1) A dokładnie doradcy Pana Przemysława, który sprawnie załatwił kredyt, ale był... Rozczarowana polecam (1) Od kliku lat jestem klientem biura rachunkowego TOTAL. Cenię dobrą , szybką,... Grażyna Jak najdalej od tej firmy!!! (1) początek wydawał się dość profesjonalny jednak współpraca okazała się... osa