Jestem bardzo zadowolony z usług i zdecydowanie polecam (1) Biuro rachunkowe Imperatyw prowadzi księgowość i kadry mojej firmy. Poza... Paweł Marzec Polecam i jeszcze raz polecam (1) aż musiałem wystawić opinię :) w tym biurze rozwiązałem szybko problem, który... M.D. Świetne biuro rachunkowe (1) Orea to bardzo dobre biuro zarówno dla małych jak i dużych firm. Działalność... Pablo
Profesjonalna obsługa (1) Jestem już stałym klientem tego biura rachunkowego. Wcześniej jako spółka,... Mateusz Petkiewicz RZETELNE, PROFESJONALNE, TANIE BIURO RACHUNKOWE (1) TRAFIŁEM DO TEGO BIURA RACHUNKOWEGO Z TOTATLNYM BAŁAGANEM W DOKUMENTACH A... kadafi z dala od tej firmy (1) postanowiłem się rozejrzeć po trójmieście celem poprowadzenia ksiegowosci... klient Ania - opinia (1) Serdecznie polecam, fachowa i skrupulatna obsługa na wysokim poziomie. Ania Polecam! (1) Rzeczowo, fachowo, wszystko zrobione w terminie i do tej pory żadnych... Justyna Fatalna firma !!!! (1) Jako firma kompletnie nie nadaje się do współpracy. Problemy kadrowo-płacowe... Niezadowolona Lepiej nie trafiłem (1) Jestem zadowolony z miłej i solidnej obsługi Marian Firma godna polecenia. (1) Bardzo profesionalna i przede wszystkim terminowa. Opienia Polecam (1) Biuro wywiązuje się z obowiązków, a Panie które tam pracują są miłe i... Zadowolona klientka POLECAM AGENCJE PRACY (1) POLECAM AGENCJE PRACY ZLOZYLEM ZAPOTRZEBOWANIE NA 3 PRACOWNIKOW AGENCE SANAR... ADAM KUCZERA Profesjonalne Biuro Rachunkowe (1) Prowadząc Aptekę, od stycznia 2000 roku korzystam z usług Biura Rachunkowego... Jolanta Masuhr :) (1) Bardzo fajnie pracuje się z Panią Beatą! Polecam ;) świetny specjalista (1) Witam. Zdecydowanie polecam to biuro. Od kilku lat mam przyjemność... Agnieszka KD polecam... (1) polecam, polecam, jeszcze raz polecam... B. ZADOWOLONY KLIENT (2) Polecam wszystkim korzystam od 3 lat,ceny niższej nie znajdziecie zapewnienie... KLIENT Skorzystałem z promocji i jest super (1) Książką przychodów i rozchodów. Mają dojazd do Klienta JESTEM zadowolonym... Adam Bolewski Polecam (1) Polecam to biuro szczególnie podoba mi się połączenie profesjonalizmu z... Magda