Biuro Rachunkowe ATUT (1) Korzystam z usług tego biura 3 lata. Jestem bardzo zadowolona z jakości... Zosia Ula Kaczmarek - opinia (1) Współpracujemy już od grubo ponad 10ciu lat. Pamiętam Panią Beatę jeszcze na... Ula Kaczmarek zadowolony klient - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Ta firma prowadzi moją księgowość od 2009... zadowolony klient
WENA - POLECAM (2) Polecam wszystkim Biuro Rachunkowe WENA. Korzystam z usług ponad 4 lata i... Jolanta Kruczkowska Z pełną odpowiedzialnością polecam (1) Uważam, że po kontroli można powiedzieć coś o biurze. Miałam kontrolę z US i... Barbara R. Znalazłem to biuro dzięki banerze o promocji na stronie professionalservice.pl (1) Musze powiedzieć że byłem miło zaskoczony indywidualnym podejściem. Pani... Robert uczciwie polecam (1) Rzetelna obsługa i zaangażowanie w sprawy klienta. klient Polecam (1) idzie się dogadać Katarzyna POLECAM!!! (1) Bardzo profesjonalna obsługa oraz świetny kontakt. Wszelkie sprawy i... Zadowolony klient zaufane biuro (1) kompetentna, miła obsluga,korzystam od kilku lat, usługi wykonywane z duża... Joanna Andrzej - opinia (1) Bardzo sprawna, fachowa obsługa. Andrzej nieprofesjonalni (1) Przez telefon ściemniają, że oferują obsługę księgową za 1 PLN, na spotkaniu... moon najlepsze biuro (2) mogę szczerze polecić - jest super !!! Anna polecam moją księgową (1) Polecam innym to biuro. Najtańsze ceny i zero problemów. Mam zwroty VATu i co... mk usługi są świadczone wzorowo (1) Usługi są realizowane solidnie, rzetelnie i terminowo. Panie zawsze doradzą... Bożena polecam (1) Małe biuro, ale bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko dopięte na ostatni... Natalia pewne usługi (1) korzystamy z usług od roku i jesteśmy bardzo zadowoleni Ad.Kor. Profesjonalizm oraz zaangażowanie w pracę (1) Współpraca z biurem to czysta przyjemność, bardzo miła obsługa oraz szybka... Izabela szkoda pieniedzy i szkoda nerwów (1) brak doświadczenia, brak kompetencji, ceny zaporowe, nie przyjemna obsługa,... Monika Biuro godne polecenia (1) Z biurem "Money-tax" współpracujemy prawie 2 lata. Mąż przeniósł się z innego... Sklep "U Anglika" Marka Second H