klientka (1) Od wielu lat jestem związana z tym biurem. Panie pomocne, przyjemna atmosfera... Irenka Polecam serdecznie! (1) Miła, profesjonalna obsługa! Kompetentna księgowa to skarb! Odpowie na każde... Alicja POLECAM (1) MIŁA I PROFESJONALNA OBSŁUGA SZEROKI ZAKRES USŁUG. JESTEM KLIENTEM BIURA OD... MONIKA
Pełen profesjonalizm - wiedza poparta doświadczeniem. (1) Korzystam z tego Biura Rachunkowego prawie od roku. Jestem zadowolony z... Maciej Polecam dla małej firmy (1) do tax care trafiłam z polecenia znajomej, pomogli mi założyć firmę wszystko... nowa firma Polecam (1) Mali przedsiębiorcy, tacy jak ja, prowadzący działalność jednoosobową często... Zadowolona klientka 1985 - opinia (1) Zdecydowanie polecam miła i fachowa obsługa przystępne ceny. 1985 Polecam (1) Korzystałem z usług biura i polecam wszystkim. Pracują tam kompetentne... klient Firma bardzo nie kompetentna (1) Miałam nie przyjemność trafienia na tą firmę , zostałam oszukana. Stawka... Monika tragedia (1) podpisalam umowe i najpierw płaciłam 50zł , póżniej cos tam mialo sie zmienic... klientka dno (1) Starałem się u nich o chwilówkę. Na początku było wszystko pięknie, ładnie,... qqq Polecam! (1) Od pewnego czasu korzystam z usług Biura rachunkowego i polecam ich usługi.... Anna M Bardzo Polecam! (1) Profesjonalne nauczanie, podchodzą do kurnatna bardzo indywidulanie. Kurs... Joanna polecam biuro (1) Korzystam z uslug biura od paru lat i jestem bardz zadowolona! Katarzyna polecam (1) Miła i rzetelna obsługa. Cena za usługi bardzo przystępna. Andrzej Polecam (1) Polecam, Nigdzie nie mogliśmy dostać kredytu aż trafiliśmy do Tax Care.... TD Biuro Rachunkowe ATUT (1) Korzystam z usług tego biura 3 lata. Jestem bardzo zadowolona z jakości... Zosia Ula Kaczmarek - opinia (1) Współpracujemy już od grubo ponad 10ciu lat. Pamiętam Panią Beatę jeszcze na... Ula Kaczmarek zadowolony klient - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Ta firma prowadzi moją księgowość od 2009... zadowolony klient WENA - POLECAM (2) Polecam wszystkim Biuro Rachunkowe WENA. Korzystam z usług ponad 4 lata i... Jolanta Kruczkowska