Biuro Rachunkowe (1) Przenieśliśmy się do tego biura z polecenia kolegi który już tam kilka lat... Sklep Mięsny - Gdańsk Orunia Gór ... (2) Oferta: Manipulowanie ofertami oraz treścią umów oraz załącznikami Obsługa:... Nieuczciwie rzywiazany do polisy Polecam ! (1) Z czystym sumieniem polecam, Pani Ola rzetelnie i dokładnie przeprowadza... Ryszard
Ok (1) Zawsze wszystko na czas i w przyjaznej atmosferze. Jak o coś poproszę to... Darek Rewelacja (1) Naprawdę polecam to Biuro , kompetencja i wiedza Pani Hani uratowała mnie... Robert POLECAM! (1) Jakość usług profesjonalna, mieliśmy z mężem bardzo skomplikowaną sprawę... Beata nowa jakość (1) jestem zadowolony, obsługa b.dobra, ale najważniejsze że odbierają dokumenty... Wiktor POLECAM (1) Już od ponad roku biuro 'Anna' prowadzi księgi mojej firmy. Takiej współpracy... SEDNO Aleksander Wasilewski jestem na tak! (1) Współpracuję z ową firmą już 3 lata i jestem bardzo zadowolony z świadczonych... maciej Nie polecam ! (1) Nie polecam usług w/w firmy. Świadczone są one na przeciętnym poziomie, a w... Monika Najlepsze biuro rachunkowe (1) Po dość długich poszukiwaniach i wielu nieporozumieniach z innymi biurami... Marcin Piotrowski Marta Niechwiadowicz - opinia (1) Z usług finansowo-ksiegowych świadczonych przez Panią Agnieszkę... Marta Niechwiadowicz amik - opinia (1) Super fajne biuro, miła atmosfera, dobra profesjonalna obsluga amik zgadzam się z przedmówcą (1) Jak najbardziej zgadzam się z przedmówcą. Pan Marek jest po prostu właściwą... czeslaw POLECAM BARDZO (1) PEŁEN PROFESJONALIZM , SZCZERZE POLECAM, MILA OBSUGA I ZAWSZE NA CZAS , 100 %... EWA Super biuro! (1) Bardzo polecam to biuro rachunkowe.Panie są przemiłe i mają ogromną... A. Adam Derewicz - opinia (1) Z firmą DFK współpracuje od ponad 3 lat. Jestem bardzo zadowolony z jakości... Adam Derewicz profesjonalizm, zaangazowanie, doświadczenie, polecam (2) Profesjonalne "podejście" do klienta, bardzo duże zaangażowanie Pań... Justyna C. To najgorsze biuro w trójmieście (2) Beznadzieja. Kinga uważa że wszystkie rozumy zjadła a tak naprawdę na niczym... molla Obsługa w języku angielskim (2) Jedyne biuro w Trójmieście które obsługuje klientów w jezyku angielskim nie... Etna