polecam (1) Co tu dużo pisać, polecam, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do... Piotr Bardzo polecam :) (1) Rzetelność i profesjonalizm a dodatkowo bardzo miła obsługa. Polecam. Agnieszka Bez peanów pochwalnych ;) (1) Pełny profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt. Miłe, delikatne przypomnienia o... Maciek
Wysoka jakość usług, POLECAM (1) Witam, Polecam Kancelarię Rachunkową Clue, gdyż na każdy pojawiający się... Bartek Biuro rachunkowe godne polecenia (1) Polecam . Wysoki poziom usług, profesjonalne podejście do klienta, miła... PG ALARMY GDYNIA Polecam Clue (1) Współpracuję z firmą Clue od 01. 2013r. zawsze wszystko jest na czas, Pani... Elwira Burmer opinia (1) Polecam.Konkretnie ,szybko bez zbędnych spotkań i myśleniu czego się nie... Magda Profesjonalna firma (1) Z właścicielem Biura - Panem Andrzejem, współpracuję od wielu lat. Jego... Podatnik Indywidualne podejście i pełen profesjonalizm (1) Nie szablonowe podejście do klienta, miła i sympatyczna obsługa, podparta... Łukasz Taurus Jestem zadowolona (3) Po odejściu wspólnika, który zajmował się księgowością, kompletnie nie... Aldona Polecam ! (1) Usługi wykonywane kompleksowo. Dostaję wszystko na czas. Jestem bardzo... Ola POLECAM! (1) Ceny bardzo dobre, rachunkowość prowadzona porządnie, w razie czego jest też... ania9042 Klientka (1) Profesjonalnie, sympatycznie, wszystkie kobieta 63 Kancelaria godna polecenia! (1) Prowadzę jednoosobową działalność gospodarczą od kilku lat. Kancelaria... Anna Pełen profesjonalizm! (1) Polecam z czystym sumieniem usługi Kre@tywnej spółki! Fachowa wiedza,... Concept Meble Andrzej - opinia (1) Polecam w 100%. Profesjonalna i konkretna obsługa, pełna dyspozycyjność.... Andrzej stały klient (1) Bardzo polecam to biuro rachunkowe. Mam tu księgowość od kilku lat...... stały klient Mamy poczucie bezpieczeństwa. (1) Jesteśmy stowarzyszeniem, więc nasza działalność ma charakter specyficzny,... Joanna R. Warto polecic (1) Niedrogo i wygodnie. Bardzo fajna opcja księgowości dla małych firm i... Kuba Szczerze polecam (1) Przemiła obsługa, a przede wszystkim profesjonalna :) Bardzo dobry kontakt,... Paulina