Polecamy bez dwóch zdań! (1) Bardzo solidni i z dużym zakresem wiedzy specjaliści. Obowiązkowo widujemy... Paweł Genialnie (1) Korzystam od długiego czasu, jetem bardzo zadowolony z usług firmy. Gorąco... Mateusz Polecam (1) Korzystam z usług biura od kilku lat. Zawsze wszystko na czas, bez pomyłek,... Paweł Poleszak
Trzymać się z daleka, nikomu nie polecam (1) Typowo korporacyjne podejście, TYLKO bardzo podstawowa obsługa ok, ale brak... Klienci polecam Biuro Rachunkowe DN (1) Jestem klientką tego biura już od kilku lat. Bardzo jestem zadowolona ze... stały klient rozliczyłam Pit (1) Szybki Pit:) grazyna dobre ceny,szybko, wysoka jakość usług (1) dobre ceny,szybko, wysoka jakość usług owner Biuro rachunkowe Agalmi (1) Korzystam z usług Agalmi od niedawna, ale muszę powiedzieć, że jakość obsługi... Wojtek Polecam!! (1) Jestem stosunkowo nową klientką, ale jak narazie nie mogę na nic narzekać.... Anna nie polecam!!!!!!!!!!!!! (1) firma niekompetentna, panie nie wiedza o czym mowia zreszta panowie tez, mam... fghjk Jedno z najlepszych biur rachunkowych w Gdańsku z miłą obsługą (1) Jedno z najlepszych biur rachunkowych w Gdańsku, korzystam od ponad 1,5 roku.... Doświadczona Perfekcyjna obsługa POLECAM !!! (1) Bardzo polecam!! Fachowa i rzetelna obsługa. Pełne bezpieczeństwo. Można spać... Ewa Jan Łubiński - opinia (1) Biuro z profesjonalną obsługą, szeroki zakres usług, jakość świadczonych... Jan Łubiński Polecam! (1) Pani Anita jest najlepszą księgową, z jaką miałam okazję współpracować. Jest... MZK Polecam!! (1) Jestem długoletnią klientką. Wysoką jakość usług potwierdza brak problemów... Katarzyna Profesjonalnie i niedrogo:) (1) Jak w tytule:)Profesjonalnie szybko niedrogo jak na jakość świadczonych... Miś Opinie (1) Witam, serdecznie polecam biuro rachunkowe BRES Księgowość i Podatki.... Inez POLECAM! (1) Z czystym sumieniem polecam to biuro rachunkowe. Pan Maciej jest bardzo... Beata opinia (1) Witam polecam Biuro Rachunkowe BRES. Rzetelne prowadzenie ksiąg rachunkowych,... Eliza obym więcej nie musiał mieć z nimi do czynienia (1) Biuro nieodpowiedzialne, mające w głębokim poważaniu dobro osób... Kormorak