Jasno i rzetelnie (1) Skorzystałem z usług biura jakiś czas temu, ponieważ otrzymałem wezwanie z... Klient Godne polecenia biuro (1) Biuro zajmuje się profesjonalnie obsługą klienta. zawsze można liczyć na... Iwona Profesjonalizm (1) Fajne małe biuro z sympatyczną księgową. Wyprostowała bałagan po poprzedniej... Jędrek
POLECAM! (1) polecam! super obsługa i dbają by nie było żadnych błędów i problemów z... ManaMana biuro rachunkowe godne polecenia (1) Polecam ponieważ lubię współpracę, która opiera się na relacjach, wysokich... Przemysław Nowak Bardzo dobre profesjonalne biuro! (1) Polecam biuro rachunkowe Abik. Firma jest solidna i profesjonalna . Personel... Agnieszka Warto podpisać umowę na obsługę księgową (1) Od roku korzystam z obsługi księgowej właśnie w Tax Care. Podpisałem umowę... Andrzej Piasecki Zdecydowanie polecam (1) Polecam to biuro rachunkowe. Zawsze fachowa pomoc, rozliczenie i szybkie... Patrycja Polecam AJS Biuro Rachunkowe (1) Zdecydowanie polecam Biuro Rachunkowe AJS. Rzetelna firma, która wykonuje... PrzemNaj Polecam. (1) Bardzo profesjonalne doradztwo w zakresie finansow. Ksiegowa dyspozycyjna i... Agata Super firma (1) Profesjonalne podejście, zawsze aktualna wiedza, godna polecenia Karina Polecam (1) Korzystam z usług pani Karoliny już od kilku lat. To rzetelna, kompetentna i... Agnieszka Najlepsze biuro w trójmieście ! :) (1) Jest to chyba najlepsze biuro w trójmieście z jakim miałem przyjemność... Władysław K. Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, w koncu nie mam problemu z ksiegowoscia, wszystko na... Michal Profesjonalnie Szybko i Tanio (1) Szczerze polecam, jestem klientką biura od 15 lat i nigdy nie miałam... Anna Polecam! (1) 100% zadowolenia i satysfakcji ze współpracy z Kre@tywną Spółką. Pani... Damian Nie narzekam, bo nie mam na co (1) Mam księgowość w Tax Care już drugi rok. Nie mieli jeszcze większej wpadki, a... Gabriela nie polecam (1) Nie polecam tej firmy. Podatek nie został poprawnie rozliczony. Kasia Ocena (1) Chciałabym polecić najlepsze biuro rachunkowe w Gdyni, prowadzą doskonale... Janina Polecam! (1) Polecam biuro rachunkowe Kope, fachowa obsługa, szybkie terminy realizacji,... Marcin