Polecam, fachowo i rzetelnie (1) Witam mam przyjemność korzystania z usług w/w firmy i mogę z czystym... Patryk solidna firma (1) solidna firma Hong Nguyen Ocena biura rachunkowego NORD-COM (1) Usługi świadczone przez ta firmę są bardzo profesjonalne. Zawsze można liczyć... Agnieszka
Doradztwo podatkowe (1) Kompetentna i rzetelna pomoc w sporządzeniu rocznego rozliczenia podatkowego.... Ewa Szymańska firma godna zaufania (1) Jestem klientem firmy juz od 20lat, godna polecenia i zaufania. Fachowo i... skyip Polecam (1) Korzystam od pewnego czasu z usług tego biura. Wszystko szybko,... Klient Godne polecenia biuro rachunkowe (1) Od kilku miesięcy moja firma korzysta z usług biura Abakus. Bardzo... Aleksandra Polecam (1) Projesjonalna obsługa, bardzo przyjemna atmosfera w biurze wpływająca... Piotr Goljan bardzo dobre biuro rachunkowe (6) Jestem stałą klientką firmy OREA i jestem bardzo... Magda P. Zmiana na lepsze (1) Przeszedłem z dość słabego biura rachunkowego do Leone i jest spora różnica.... Arkadiusz Sochacki Zdecydowanie polecam (1) Miła fachowa obsługa kadrowo płacowa - zdecydowanie polecam Anna polecam (1) profesjonalne biuro rachunkowe , bardzo dobra i konkretna obsługa klienta,... Jan polecam każdemu (1) Jestem stałą klientką BZ Consulting. Jest to rzetelna i profesjonalna firma.... A Nowe fajne biuro (1) Panie są bardzo zaangażowane i pomagają wyjaśnić wszystkie wątpliwości i... kdr Polecam!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić usługi tej firmy.. Wszystko wykonane... Aleksander Bezproblemowo i milo (2) Mila i sprawna obsluga :-) Maly przedsiebiorca Miła i fachowa pomoc (1) Miła i fachowa pomoc Krzysztof Bardzo fajnie się współpracuje (1) Gorąco polecamy. Dzięki tym ludziom możemy spokojnie zająć się prowadzeniem... Tomasz miła współpraca od lat (1) Miła współpraca od lat. A Profesjonalnie i tanio (1) Pani Monika pomogła mi przy otworzeniu działalności oraz zaproponowano mi... Grzegorz