ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa .Dokumenty przygotowywane na czas. Wojciech Super sprawnie (1) Profesjonalnie i solidnie. Polecam! Alicja świetna obsługa (1) Współpraca z biurem księgowym wzorowa, podejście indywidualne i fachowe... Tomasz
dobry doradca podatkowy (1) Bardzo polecam rozmowę z p.Ryszardem - w prosty sposób potrafi wytłumaczyć... Przemek Doraźna pomoc (1) Miałem kilka watpliwości odnośnie mojej księgi rachunkowej. Firma Auditor... Eryk Niewiadomski ocena biura BUKKIPER (1) Oferta biura jest szeroka i uwzględnia potrzeby prowadzących działalność... ZOFIA MAŁECKA Ocena na 5 (1) Korzystam z usług nowo otwartego biura rachunkowego PODATEK w Gdańsku. Dzięki... nowy klient Fachowo (1) Nie mam nic do dodania oprócz zadowolenia. Polecam tą firmę. Cezary Podziękowanie. (1) Dziękuję za bardzo dobre podejście do sprawy. Dzięki poprawieniu dokumentacji... Marek Profesjonalnie. (1) Dziękuje pani Ewie za doskonałą poradę , dzięki której dojrzałem błędy... Jacek A-Rental Gdańsk Polecam z czystym sumieniem! (1) Pani Karolina jest bardzo rzetelna, pilnuje terminów, nie ma problemów z... Iza K. polecam (1) Rzetelne biuro rachunkowe. Wszystko zrobione na czas. Kontakt z księgowymi... Tomasz Polecam (1) Polecam usługi Pani Gosi bardzo ciepła osoba, i perfekcyjnie wykonana praca.... Aleksandra Konretni, rzetelni, mega doświadczeni (1) Od dzis zaczyna sie moja przygoda z biurem Avatar, wybralem je na podstawie... Grzegorz Biuro rachunkowe godne polecenia (1) Współpracuję z Państwem Kuchnowskich od lat. Jestem bardzo zadowolony z... MEGAMINI Siekierski Polecam! (1) Polecam Biuro Rachunkowe BRES, bo nie tylko rzetelnie i na czas prowadzą... Klientka Polecam (1) Korzystałam z usług biura kilka razy. Księgowa jest osobą doświadczoną i... Ania super :) (1) Korzystałem z pomocy biura w prowadzeniu ksiąg firmowych. Wszystkie sprawy... Michał - Dolce Pera Bardzo Kompetentne Biuro Rachunkowe (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług biura VIRTUS w celu wyprowadzenia powstałych... Martyna Virtus (1) Biuro rachunkowe Virtus prowadzone jest przez młodą, ale z dużym... Małgorzata