Brak wiedzy osób tam pracujących (1) Niestety nie byliśmy zadowoleni, ani jakością i skutecznoscią pani prezes.... aim Korzystam od roku (1) Korzystam od roku i jestem bardzo zadowolona. Zaczęłam od założenia firmy... Agata Marzena - opinia (1) Polecam. Profesjonalna obsługa, duża wiedza, wszystko na czas. Marzena
Warto. (1) Biuro jak najbardziej godne polecenia. Profesjonalne i rzeczowe podejście do... rainmaker1410 Wysoki poziom usług (1) Witam , od jakiegoś czasu jestem klientem biura rachunkowego DN .Polecam to... Piotr Gorąco polecam. (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Ceny w porównaniu z zaangażowaniem osób... Kamila nie polecam, błędy, niedoinformowane osoby (1) nie polecam, błędy, niedoinformowane osoby pracujace w tym biurze rafi Polecam (1) Profesjonalnie, rzetelnie, niedrogo. Tak jak lubię. Polecam Mechanik Mogę jedynie polecić - świetne biuro (1) To moje trecie biuro i mogę z czystym sumieniem polecić. Rozmawiam z główną... JB Fachowa i rzetelna obsługa (1) Biuro obsługuje moją działalność gospodarczą od 2006 roku. Przez te 10 lat... Mirek Profesjonalna obsługa (1) Pani Iwona pracowała w wielu firmach na stanowisku księgowej i głównej... zadowolony klient biura Zawsze fachowa i rzetelna pomoc (1) Zanim trafiłem do pani Moniki to miałem poważny bałagan w papierach i... Piotr Godne polecenia biuro rachunkowe (1) Miałem okazję skorzystać z usług tego biura rachunkowego. Uzyskałem... Krzysztof REWELACJA (3) najlepsze biuro rachunkowe w Gdańsku! Świetna obsługa wszystko na czas i... Klient Polecam! (1) Warto polecić p. Justynę! Jej ogromna wiedza nt. księgowości trzeciego... P. rozliczenie roczne (1) W poniedziałek wieczorem doniosłem dokumenty do PIT 36 a już w środę było... Kamil biurorachunkowegrunwaldzka102 (1) wszystko ok ,miło,profesjonalnie -szczerze polecam !!! klient Nowa firma - obsługa (1) Przeszedłem do nich kilka miesięcy temu i mogę powiedzieć że była to bardzo... Wojtek Biuro Rachunkowe SAWO (1) bardzo profesjonalna obsługa, Właściciele to wysoko wykwalifikowany księgowi... Janusz Kilkuletnia współpraca (1) Jako klient tego biura mogę je z całą pewnością polecić. Mają profesjonalne... Klient