Mirka - opinia (1) Pani Basia potrafi nam wytłumaczyć rzeczy które jeszcze kilka miesięcy były... Mirka Profesjonalizm i życzliwość (1) Jako klient tego biura wiem, że s****ami mojej formy zajmują się... Michał Super (1) Pani Małgorzata bardzo miła, wszystko wytłumaczy, podpowie. Zaangażowana w... Kasia
bardzo polecam (2) Prowadzę firmę budowlaną , korzystam z usług biura prowadzonego przez Panią... Krzysztof ocena (1) Jestem bardzo mile zaskoczony obsługą biura, wcześniej miałem do czynienia z... Marek szybkie fajne i rzetelne Biuro (1) Od kilku lat rozliczam się w tym Biurze z uzyskanych dochodów za pracę w... marek marusiecki księgowość (1) mam księgowość, polecam, wszystko solidnie i na czas. misiek23d opinia (1) Wspaniała obsługa . Wszystko dokładnie przygotowane na czas . Księgowa jest... Iwona Rutkowska Biuro Rachunkowe godne polecenia. (2) Przedsiębiorstwo Projektowania i Realizacji TELSYSTEM Spółka z o.o. w Gdańsku... Ewa Bruździak-Prezes Zarządu Polecam (1) Dobra rodzinna firma dbająca o swoich klientów PD Polecam (1) Naprawdę solidna firma. Mam tam księgowość od prawie 2 lat i wszystko ok -... Tomek Szczerze polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi w Pomorskim Biurze Rachunkowym. Prowadzę... Joanna Polecam (1) korzystam z usług ponad 10 lat i jest wszystko w najlepszym porządeczku sdm-5@wp.pl Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm, pomimo faktu iż kancelaria posiada wielu klientów to... Piotr Polecam! (1) Z Panią Anią współpracuję już dłuższy czas. wcześniej w innej pracy a teraz w... Piotr polecam (1) Co tu od biura rachunkowego wymagać, chyba wszystkiego na czas i zeby... Andrzej Szczerze polecam (1) Naprawdę polecam to biuro. Panie są skrupulatne, rzetelne a przede wszystkim... Kasia Biuro godne polecenia (1) Prowadzę działalność gospodarczą ok 10lat i już trzy krotnie zmieniałem... agencja reklamowa Biuro z lwim pazurem! (1) W końcu nowoczesne podejście do tematu biura rachunkowego. Skoro wszystkie... Mateusz Petkiewicz Bardzo dobra obsługa (1) Pani Teresa prowadzi moje księgi już ponad rok. Bez przeszkód rozliczyła mi... Katarzyna