Profesjonalizm i życzliwość (1) Jako klient tego biura wiem, że s****ami mojej formy zajmują się... Michał Super (1) Pani Małgorzata bardzo miła, wszystko wytłumaczy, podpowie. Zaangażowana w... Kasia bardzo polecam (2) Prowadzę firmę budowlaną , korzystam z usług biura prowadzonego przez Panią... Krzysztof
ocena (1) Jestem bardzo mile zaskoczony obsługą biura, wcześniej miałem do czynienia z... Marek szybkie fajne i rzetelne Biuro (1) Od kilku lat rozliczam się w tym Biurze z uzyskanych dochodów za pracę w... marek marusiecki księgowość (1) mam księgowość, polecam, wszystko solidnie i na czas. misiek23d opinia (1) Wspaniała obsługa . Wszystko dokładnie przygotowane na czas . Księgowa jest... Iwona Rutkowska Biuro Rachunkowe godne polecenia. (2) Przedsiębiorstwo Projektowania i Realizacji TELSYSTEM Spółka z o.o. w Gdańsku... Ewa Bruździak-Prezes Zarządu Polecam (1) Dobra rodzinna firma dbająca o swoich klientów PD Polecam (1) Naprawdę solidna firma. Mam tam księgowość od prawie 2 lat i wszystko ok -... Tomek Szczerze polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obslugi w Pomorskim Biurze Rachunkowym. Prowadzę... Joanna Polecam (1) korzystam z usług ponad 10 lat i jest wszystko w najlepszym porządeczku sdm-5@wp.pl Pełen profesjonalizm (1) Pełen profesjonalizm, pomimo faktu iż kancelaria posiada wielu klientów to... Piotr Polecam! (1) Z Panią Anią współpracuję już dłuższy czas. wcześniej w innej pracy a teraz w... Piotr polecam (1) Co tu od biura rachunkowego wymagać, chyba wszystkiego na czas i zeby... Andrzej Szczerze polecam (1) Naprawdę polecam to biuro. Panie są skrupulatne, rzetelne a przede wszystkim... Kasia Biuro godne polecenia (1) Prowadzę działalność gospodarczą ok 10lat i już trzy krotnie zmieniałem... agencja reklamowa Biuro z lwim pazurem! (1) W końcu nowoczesne podejście do tematu biura rachunkowego. Skoro wszystkie... Mateusz Petkiewicz Bardzo dobra obsługa (1) Pani Teresa prowadzi moje księgi już ponad rok. Bez przeszkód rozliczyła mi... Katarzyna Auto Handel (1) Od 4 lat prowadzę Auto Handel na Trakcie św.Wojciecha i prawie od początku... Robert