zadowolony (1) Jestem zadowolony z biura rachunkowego. Pani ania ma doświadczenie w... APOKALIPS Konkretnie i szybko (1) Powyższe biuro profesjonalnie obsługuje moją niedużą firmę, mogę również... Tomasz Świetna Firma! (1) Miałem okazję korzystać z usług p. Karola i spółki GIT. Jestem pod wielkim... I
Polecam pełen profesjonalizm ogromna wiedza pani Iwonki (1) Polecam pełen profesjonalizm ogromna wiedza pani Iwonki Mario_Prezes POLECAM (1) Jestem od niedawna klientką tego biura i muszę powiedzieć , że bardzo dobra i... Ewa Biuro rachunkowe na najwyższym poziomie (1) Korzystam z usług biura od paru lat i jestem w 100 % zadowolona.... Dorota Obsługa firmy w kwestiach księgowych (1) Od ponad pół roku korzystam z usług tego biura, obsługa jest szybka i miła,... MB Super współpraca, rewelacyjna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowolone z usług biura. Rzetelność i profesjonalizm. Pole Gang Dobrze (1) W tym roku złożyłem przez nich drugi PIT, czyli już ponad 2 lata współpracy.... Zbig Profesjonalna obsługa i prawidłowe rozliczenie dokumentacji (1) Gorąco polecam usługi firmy Alfa Business, nie dość że podatek został szybko... DobryOn80 Wspaniała obsługa i rzetelne podejście (1) Polecam całym sercem! Nasza Fundacja korzysta z usług Alfa Business - zawsze... Daria POLECAM (1) Biuro pani Iwony Żołnierczyk jest prowadzone profesjonalnie i rzetelnie.... Irena biuro rachunkowe godne polecenia (1) z usług tego biura korzystam od kilku lat .Jakość usług jest na bardzo... henryk Darmowa konsultacja (1) odbyła się w profesjonalnej i miłej atmosferze. Polecam Raf Profesjonalna obsługa (1) Profesjonalna księgowa, której mogę zaufać, kompetentna, terminowa,... Paweł OCENA USŁUG BIURA RACHUNKOWEGO (1) BIURO RACHUNKOWE Z ULICY CHŁOPSKIEJ 20B/15 W GDAŃSKU TO BARDZO RZETELNA I... J.PIEREWOJ biuro rachunkowe (1) Witam polecam te biuro rachunkowe, współpracuje juz ponad 3 lata i żadnych... jarek Polecam! (1) Bardzo solidne i profesjonalne biuro rachunkowe. Wszystko w jak najlepszym... Łukasz Polecam !!! (1) Solidnie, dokładnie i bezproblemowo. Pani Iwonka prowadzi księgowość mojej... Anna Kroll POLECAM BARDZO FACHOWE USŁUGI (1) Polecam biuro Pani Iwony Żołnierczyk.Rzetelnie prowadzi dokumentację,fachowe... Katarzyna