podatki - teraz to łatwizna ! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura. Wszystko terminowo, dokładnie.... BZ nie polecam (2) Jako stały klient biura rachunkowego muszę przyznać, iż jestem bardzo... KasiA Świetna współpraca (1) Z całego serca polecam współpracę z Panią Karoliną, jest sprawnie, rzetelnie,... Alicja M
warto (2) nie zgodze sie z poprzednią osobą, chyba nastąpiły tam zmiany ponieważ Panie... mywork tragedia i szok (2) Firemka zajmuje sie raczej kreatywna tworczoscia anizeli powazna ksiegowoscia... heniek kpina i żenada (1) mało profesjonalne podejście a pozyskiwanie środków unijnych przez... Adam Szczerze polecam te biuro rachunkowe! (1) Fachowa porada i bardzo konkurencyjne ceny. Marek D. Bardzo pozytywnie! (1) Polecam wszystkim, którzy cenią profesjonalizm. Otrzymałam wszystkie... Zadowolona klientka Gorąco polecam (1) Korzystam jako przedsiębiorca z usług tego Biura nieprzerwanie od 2010 roku.... Maria Pit 37 i dlug w urzedzie skarbowym (2) Biuro źle rozłączyło mi pit na moją niekorzyść teraz muszę zwrócić pieniądze... Magdalena tak trzymać (1) oby tak dalej szybko sprawnie i na czas , cenny też do przyjęcia mirka Godne polecenia (1) Pełen profesjonalizm, wszystko na czas i przede wszystkim niewygórowane ceny.... Aleksandra Firma godna polecenia (1) Polecam wszystkim Biuro AMS, pani Karolinka bardzo pomogła mi rozwiązać... Gosia Cztery Łapy Dziękuję za pomoc. (1) Jeśli ktoś kiedyś powie Wam, że coś jest nie możliwe do zrobienia lub nie da... Wdzięczny klient sprawna i tania obsługa w domu (1) księgowość prowadziła mi znajoma ale zawsze był problem ze spotkaniem... mariola Skorzystałem, z czystym sumieniem polecam. (1) Nie ma co się rozpisywać, wszyscy zawsze mówili, że nie da się tanio, szybko... Marcin Super! (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do każdego klienta, Panie są... Aleksandra Jestem wymagającą klientką, ale z usług tego biura bardzo zadowoloną. (1) Od wielu lat prowadzę prywatną firmę i zdążyłam zapoznać się z ofertami... Małgorzata Kłos Gorąco polecam biuro rachunkowe AMS. (1) Jakiś czas temu założyłem własną działalności, zależało mi na znalezieniu... Krzysztof B. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam innym. (1) Kompetentność, terminowość, indywidualne podejście - to tylko niektóre cechy... Zadowolona klientka