Polecam (1) Pani Ewa Migdał jest bardzo profesjonalna i rzetelna. Skutecznie rozwiązała... Witold Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa. Pan Wojciech zawsze dopomoże dobra radą. Kamila nie ma co oceniać (1) po miesiącu od wysłania dokumentów potrzebnych do rozliczenia podatku i braku... Krzysztof
Bardzo polecam panią Karolinę (1) Zawsze pomocna, solidna, konkretna, potrafi objaśnić przepisy i rozwiać... Klaudyna Lucider (1) Słabe biuro dużo nie dociągnięć Lucider Polecam! (1) Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe! Podczas zakładania działalności... Magda Profesjonalnie. (1) Fachowo, sprawnie. Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam. Paulina Polecam (1) Jestem stałym klientem od dawna. Obsługa na wysokim poziomie,pracownicy... Klient Fachowa obsługa (1) Z usług biura korzystam już drugi rok. Panie posiadają dużą wiedzę i zawsze... Mira Bardzo profesjonalne biuro rachunkowe - gorąco polecam! (1) Konkurencyjne ceny, doskonały kontakt, szybka i dokładna obsługa. Państwo... Hanna Czarnecka Szybko, rzetelnie i profesjonalnie (1) Obsługa na najwyższym poziomie, serdecznie polecam to biuro rachunkowe! Mariusz Profesjonalnie i z kulturą (1) Pani Karolina prowadziła księgowość mojej działalności rzetelnie i za... Magdalena Stańczewska Klienci 0d 2009 roku (1) Biuro prowadzi księgowość naszej działalności gospodarczej od 2009 roku.... Anna i Rafał Polecam (1) Korzystam z usług biura 3 miesiące, Polecam Piotr Super biuro i Księgowa :) (1) Polecam polecam polecam :) Niezadowolona z poprzedniego biura trafiłam do p.... Ania Nie polecam- dużo problemów przez to biuro, nie chce przekazywać danych (2) Nie polecam, dzięki usługom prowadzonym przez owe biuro musiałem często... Zniesmaczony Polecam! Biuro profesjonalistów (1) Bardzo polecam to biuro rachunkowe. Księgowość prowadzona w sposób... Kamila B. Terminowo i rzetelnie,ma kobita głowę na karku! (1) Księgowa p.Ania i jej biuro wielokrotnie uchroniło mnie przed przykrym... artur Polecam i dziękuję za pomoc (1) Jakiś czas temu założyłam działalność gospodarczą, chciałam zaoszczędzić na... Anna K. Wiedza i solidność (1) Korzystam z usług firmy "Natax", jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości... AGNIESZKA