POLECAM!!!! (1) Wspaniała , profesjonalna i kompleksowa obsługa. Jestem klientką od ponad... Ada Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Biura. Usługi są świadczone rzetelnie i... mikroprzedsiębiorca Taka księgowa, to skarb! (1) Warto zaufać tej pani! Pani Anita jest bardzo optymistyczną osobą, doskonałym... Dominika
Bez zarzutów (1) Od 2015 roku zajmują się sprawami księgowymi mojej firmy, teraz w nowym... Jerzy Bardzo dziękuję (2) Duża wiedza i doświadczenie. Szybka pomoc w nagłych sytuacjach. Sprawna obsługa. Klientka Polecam to biuro! (2) Serdecznie polecam! Profesjonalna obsługa, bardzo rzetelne podejście do... Magdalena polecam (2) Bardzo dobry kontakt, duże zrozumienie i profesjonalne doradztwo. Dobrze nam... Zadowolona stały klient (2) Pracujemy od lat. Jestem zadowolona. Polecam i dziękuje. Barbara Bardzo polecam (2) Wszystko zgodnie z ustaleniami. Profesjonalizm. Polecam. Jan Macewicz Super ! Polecam specjalistów z NA-WA (1) Polecam specjalistów z NA-WA. Damian polecam (1) Bardzo dobry kontakt, duże zrozumienie i profesjonalne doradztwo. Dobrze nam... Zadowolona Kompleksowa i profesjonalna obsługa - polecam (1) Od 2012 roku współpracujemy (Stowarzyszenie Arteria) z biurem rachunkowym... Anna Miler Polecam biuro rachunkowe (4) Jestem bardzo zadowolony. Muszę przyznać, że to najlepsze biuro rachunkowe z... Grzegorz usługi księgowe (1) Współpracuję z tym biurem od ponad roku . Już na początku współpracy... jan Polecam (1) Kompetentna, uprzejma i służąca fachową pomocą Pani Ania. Polecam Paweł L. Dobra jakość w przystępnej cenie . (1) Oprócz zwykłej księgowości , rozwiązywanie bieżących problemów ,zadawalające... Geoida Klient od 2015 roku (1) Bardzo miła, sprawna i bezproblemowa obsługa, czuwająca nad zapominalskimi ;)... Zadowolony klient Rzetelna firma (1) Śmiało mogę polecić to biuro rachunkowe. Usługi są realizowane rzetelnie i... Marek Jestem zadowolona (1) Jestem jak najbardziej zadowolona. Zawsze mogę liczyć na pomoc, wsparcie i... Stała klientka Super księgowa (3) Szczerze polecam to biuro. Mam porownanie z inna ksiegową także wiem co... K.M.