Bardzo dobre biuro rachunkowe (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, wszystko załatwiane jest sprawnie i... RK Polecam (1) Prodesjonalna i rzetelna obsługa firmy w zakreie księgowości. Danuta Szybko i profesjonalnie (1) Fachowo, szybko uzyskałem pomoc w temacie gdzie inne biura rozkładały ręce.... Grzegorz
Polecam biuro:paniksiegowa.pl (1) Polecam księgową z Gdyni Śródmieście . Jej tel: 606992753 Ulka Polecam paniksiegowa.pl (1) Polecam księgową z Gdyni : tel. 606992753 Ulka Najbardziej odpowiedzialne biuro rachunkowe w Trójmieście (1) Biuro Rachunkowe Pani Żanety cechuję się wielką odpowiedzialnością i... Institiute of Native Linguistics RZETELNA KSIĘGOWA (1) Z Panią Agnieszką współpracuję od bardzo dawna i mogę z czystym sumieniem... Iwona Zadowolony klient (1) Jestem stałym klientem . Polecam z uwagi na fachową informację i... Wiktor Polecam! (1) Współpraca układa się bardzo dobrze, zawsze moge liczyć na pomoc. Szeroka... MT Księgowość na najwyższym poziomie (1) Wszystko dokładnie, na czas, perfekcjonizm na najwyższym poziomie a w dodatku... Janna P. Sprawdzone biuro rachunkowe (1) Biuro rachunkowe z którym współpracuję już od długiego czasu i na którym w... Dariusz Korzystam od wielu lat... (1) Zdecydowanie polecam Kasi Polecam (1) Przemiła ,profesjonalna,rzetelna obsługa. jak najbardziej polecam!!! BOGUMIŁA Plik JPK (1) Zawsze robiłem sobie sam księgę ale teraz jak wszedł JPK musiałem coś... Jakub Dobre biuro (1) Przeniosłam się do nich od tradycyjnej księgowej i wyszło mi to na dobre.... Goś K. Bardzo Polecam!! (1) Serdecznie Polecam Pania Beatke . Bardzo miła obsługa, duża wiedza i ogromna... Ewa Firma godna polecenia (1) Bardzo dobra obsługa, fachowe porady, pomoc w każdej sytuacji. Firma ta... Monia Rzetelnie i na czas (1) Robią rzetelnie i na czas... cały czas w kontakcie Olender rzetelne biuro (1) Świetni księgowi. Nie dojść, że bardzo profesjonalni i doświadczeni to... Marcin Biuro rachunkowe godne polecenia innym (1) Pani Anna cechowała się dobrą współpracą i dostępnością. Nigdy nie było... Kazimierz