Polecam dla młodych firm (2) Prowadzę firmę usługową zajmującą się wsparciem inżynierskim, projektowaniem... Tadeusz - FESCH Feedback Enginee Godna polecenia (2) Bardzo dobra i godna polecenia. Szybko rzetelnie i profesjonalnie. Bea-med Marpi Biuro Rachunkowe - Polecam! (1) Kilka lat temu księgowość swojej działalności powierzyłem w kompetentne ręce... Wojciech Sieciechowicz
Polecam (1) Progesjonalna i fachowa pomoc , firma godna polecenia Marcin Polecam! (1) Od 6 lat niezmiennie zadowolona. Wszystko zawsze jak trzeba, porządek w... Weronika Biuro Rachunkowe (1) Trafiłem na to biuro przypadkiem. Okazało się, że był to strzał w dziesiątkę.... Klient Szczerze polecam! (1) Przemiła obsługa, a przede wszystkim profesjonalna :) Bardzo dobry kontakt,... Paulina solidne biuro (1) Do biura trafiłam z polecenia znajomych. Prowadzę firmę budowlaną, co wiąże... N. Pokorska Firma godna polecenia (1) Korzystam regularnie z usług tej firmy i jestem zadowolony. Pani Natalia... Adam Założyłem Firmę (1) W kwietniu 2017 założyłem firmę , pomogli mi wybrać metodę opodatkowania,... Radek Doświadczeni (1) Pomogli mi w rozpoczęciu działalności i rozliczeniu otrzymanej dotacji.... AGZ Super! (1) Polecam serdecznie usługi CherryPoint, skorzystałam i jestem w 100%... Katarzyna Doświadczenie - rzetelność - zaufanie (1) Tymi słowami mogę opisać pracę z tym biurem księgowym. Starsza księgowa jest... Zadowlony klient Polecam współpracę - jestem bardzo zadowolony (1) Współpracuję z Panią Martą od początku prowadzenia swojej działalności i... Igor Profesjonalna firma (1) Polecam wszystkim biuro rachunkowe VIRTUS. Pani Monika bardzo profesjonalnie... Jarek Kompleksowość i indywidualne podejście do klienta (1) Od dłuższego czasu szukałem biura rachunkowego dla którego obsługa księgowa... RG rewelacyjne doradztwo podatkowe (1) Polskie przepisy podatkowe potrafią być całkiem zagmatwane, na szczęście w... Przemek Polecam (1) Trzy lata minęły z biurem MARPI i Panią Martą, od początku do końca mając... Marcin Polecam (1) Nigdy wcześniej nie trafiłam na tak rzetelną księgową. Z panią Anitą jest... Joanna Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Z usług Pani Marty korzystam od pewnego czasu. Odkąd rozpoczęłam współpracę z... Justyna Grabowska