poleca (1) Obsługa księgowa bardzo profesjonalna, szybka i sprawna. Cena bardzo... Agnieszka Profesjonalizm, rzetelność, sprawność (1) Korzystaliśmy z usług P. Pastwy trzykrotnie - od doradztwa prawnego (spór... Tomasz Miąskiewicz Polecam (1) Dobra i fachowa obsługa + komunikatywność. Jestem MEGA zadowolony. Andrzej
Polecam (1) Tak profesjonalnego księgowego dawno nie spotkałam. Super wiedza i... Iza Polecam (1) Polecam wszystkim fachowa obsługa klienta bez żadnych problemów Wiesław Mach Najlepsza z najlepszych ... (1) Bardzo dziękuję Pani Danusi za prowadzenie spraw księgowo kadrowych mojej... Łukasz Pełen profesjonalizm (1) Pani Sandra we wszystkim pomoże , podpowie i doradzi, tak żeby było najlepiej! Magda Polecam (1) pełen profesjonalizm pod każdym względem. Agnieszka Profesjonalizm (1) Z usług kancelarii Abiuris korzystamy od kilku miesięcy, zarówno w zakresie... Agnieszka Neumueler p.w. kar-Met Polecam! (1) Kreatywna firma, kreatywna rachunkowość , kreatywne podejście do klienta .... APS Serdecznie polecam! (1) Z usług Państwa Kuchnowskich korzystam już od 5 lat i w porównaniu do... Anna Profesjonalnie podejście polecam (1) Ceny najlepsze na rynku do tego profesjonalne i indywidualne podejście do... Łukasz Taurus polecam (1) Profesjonalna, miła obsługa. Bernadetta Biuro godne polecenia (1) Pani Małgorzata jest niezastąpiona. Służy pomocą, przedstawia korzystne... zadowolona klientka M. Sprawdzone Biuro Rachunkowe (1) Profesjonalna i miła obsługa Mariusz Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z współpracy z biurem Kre@tywna. Firma naprawdę... Damian Rekomendacja (1) Pan Tarnowski świadczy swoje usługi w sposób profesjonalny. Jego działalność... M-1 Fabrika pracownia reklamy Polecam! (1) Miły i rzetelny księgowy. interduet Jak najbardziej polecam (1) Mam przyjemność współpracować z panem Michałem od 13 lat i nie mam do jego... Biuro Projektów conmar Solidna Firma :) (1) Współpraca z Panem Michałem to sama przyjemność :) cechuje go profesjonalne... Joanna