polecam usługi tej firmy (1) firma vector godna jest polecenia,fachowo,szybko,terminowo. angelika Profesjonalnie i miło (1) Bardzo polecam!! Zaczęłam działalność nie mając bladego pojęcia o niczym z... Urszula Polecam! (1) Dawno nie trafiłam na tak solidną i terminową księgową. Pani Anita, to osoba... Aga
obsługa księgowa (2) Jestem bardzo zadowolona. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Mam prowadzoną... Dorota Pełen profesjonalizm (1) Szefowa profesjonalna konkretna i sympatyczna, sprawny i młody zespół... Ania Czy warto wziąć u nich księgowość? (9) Mam firmę budowlaną, zatrudniam na umowę o pracę 6 osób, na umowę o dzieło... michał Rzetelna i Kompetentna (1) Do Pani Karoliny trafiłam 3 lata temu, uratowała mnie od niekompetencji mojej... Barbara Biuro rachunkowe godne polecenia okolice Gdyni (2) Polecam biuro rachunkowe Pani Ewy Horak. Biuro znajduje sie w Redzie więc... naniks2 Jestem zadowolonym klientem (2) Chciałem polecić biuro rachunkowe Mery, Pani Maria, oprócz bycia fachowcem... MK Kameralne i przyjazne klientowi biuro (1) Serdecznie polecam usługi Pana Tomasza. Wszystko wytłumaczy i pomoże.... Monika Polecam (1) Jestem klientem Pani Justyny od 2 lat z półroczną przerwą na inne biuro... Fundacja Gdańska Strefa Porozumi Sprawnie, ale dokładnie (1) Byłem klientem biura przez ponad 2 lata. Niestety musiałem zakończyć... Artur może nie są najtańsi ale będę wracał (1) fajny młody zespół witać że im się jeszcze chce , sprawnie szybko , i z... gregory Polecam biuro rachunkowe (3) Jestem bardzo zadowolona ze swojej współpracy z tym biurem rachunkowym.... Kinga Radomska Gorąco polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego biura. Profesjonalna obsługa, rzetelne... Alicja biuro godne polecenia (1) Biuro rachunkowe PERFECTA współpracuje z nami od 2012r. i świadczy dla nas... Tomasz Profesjonalizm (1) Bardzo polecam to biuro! Pełen profesjonalizm, skrupulatność i całkowite... Elżbieta Rewelacyjna współpraca (1) Jestem klientką od pół roku. Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z... Katarzyna Nie polecam (1) Biuro niekompetentne. Pani M napuszona - standard:-) Obsługa fatalna. Niezadowolony Rozsądna firma (1) Usługi bez zastrzeżeń, dobry kontakt. Doradztwo podatkowe jak najbardziej... Sylwia