Polecam serdecnie - Biuro rachunkowe Reja (1) Jestem stałym klientem tego biura. Pani Ania pomogła mi przy zakładaniu... Krzysztof Nie polecam (1) Chciałbym odradzić korzystanie z usług tego biura. Moje osobiste odczucia... Klient Brak profesjonalizmu! (2) Totalny brak profesjonalizmu. Zachowania godne rozkaprysionej nastolatki, a... M.
Świetna firma (1) Od lat współpracuję z firmą OREA nie tylko w związku z dotacjami, ale również... Mateusz polecam za profesjonalizm i miłą obsługę (1) polecam, pracują tam fachowcy i przede wszystkim doradcy, dobra lokalizacja,... M. J. Gdańsk Szybko i kompleksowo (1) To biuro rachunkowe mogę polecić w 100%. Szybka realizacja powierzonych ich... Łukasz Dotacje unijne (1) Skuteczność, to właściwe określenie na tak trudnym rynku jak dotacje.... Filip Mogę polecić (1) Korzystam z usług tego biura od 2 lat - szczerze polecam. Iwona My jesteśmy zadowoleni już 6 lat :-) (1) Pani Justyno, dziękujemy za obsługę. Czasami bywa z nami ciężko, jak to z... Fundacja A.... Coffice Sp. z o.o. (1) Z biurem księgowym współpracujemy od początku założenia spółki. Zawsze możemy... Coffice Sp. z o.o. Kompetencja,uczciwość,rzetelność (1) Bardzo polecam biuro Credito profesjonalna obsługa,miłe podejście do klienta... Ania Elastyczne i profesjonalne podejście do klienta. (1) Biuro dopasowuje się do potrzeb klienta, wykonując swoje zadania w sposób... Magdalena Pełen profesjonalizm,wiedza i cierpliwość (1) Miałem szczęście otrzymać z polecenia kontakt do Pani Ani, bo niestety po tym... Piotr Profesjonalna, uczciwa firma. (1) Zawsze profesjonalnie przygotowana do obsługi każdego klienta.Zakres usług... Waldemar Profesjonalnie i rzetelnie (1) Credito to najbardziej profesjonalne biuro rachunkowe w okolicy. Miła,... Roman Gajewski Rzetelnie,profesjonalnie,terminowo (1) Wszystko ja w nagłówku,serdecznie polecam jestem klientem od 6 lat i nasza... AS-LIFT rzetelność, kompetencja i dbałość o klienta (1) Polecam usługi tego biura. Pełne porozumienie, dobry kontakt. Pracujemy... DM Warto skorzystać z usług Biura AMS (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Panie księgowe wszystko potrafią... Iwona z SKD Profesjonalne biuro (1) Polecam Panie z tego biura - zawodowa obsługa, odbiór dokumentów od klienta,... TMK Biuro godne polecenia!!! (1) Współpracujemy z biurem Neofin od początku ich działalności. Porównując... JJ