biuro (1) Polecam serdecznie, fachowa pomoc, pełen profesjonalizm. Edyta Walda Szybko i sprawnie (1) Pani Justyna jest bardzo sympatyczna. Wszystko dokładnie wyjaśni. można... Am Bardzo dobre biuro (1) Za tydzień będzie roku jak rozliczam się u Państwa Grzesiak. Pomogli mi... Zygmunt
Profesjonalne Biuro Rachunkowe (2) Od stycznia 2000 roku prowadząc aptekę krzystam z usług Biura Rachunkowego... Jolanta Masuhr-właściciel apteki Z którego oddziału warto skorzystać? (1) Potrzebuję księgowości i po porównaniu ofert najkorzystniej wychodzi mi Tax... Woman Tylko polecić (1) To moje trzecie biuro. Z pierwszego zrezygnowałem bo nie mogłem uzyskać... Zadowolony Przemek A ja polecam z pełną odpowiedzialnością. (1) Nigdy nie dodaje opinii jak są dobre ale po przeczytaniu tego dziwnego... PH Polecam (1) Jeśli ktoś szuka dobrego, sprawdzonego i z dużym doświadczeniem biura... Anna Sowek Opinia o Ksiegowość MTR (1) Witam, z doświadczenia polecam to biuro, choć właściwie to bardziej polecam... Anita Profesjonalna firma (1) Bardzo polecam. Moją Firmę prowadzi Pani Magda. Jest ona bardzo zaangażowana... Franciszek Biuro godne polecenia! (1) Profesjonalna obsługa, współpraca układa się bardzo dobrze. Wszystko jest... Marta Polecam (1) Do biura trafiłem z polecenia znajomych, gdyż nie byłem zadowolony z... Michał opinia stałego i zadowolonego klienta tax care (1) Jeśli chodzi o mnie to jestem ze współpracy z Tax Care zadowolony, wszystko... Mikula Fachowość i terminowość (1) Rozliczenia podatkowe i księgowe z tą kancelarią nie stanowią żadnego... Maria Profesjonalizm (1) Dla tej Kancelarii nie ma rzeczy niemożliwych! Na co dzień bardzo rzetelna i... Wojtek Ocena (1) Z usług kancelarii korzystam niecały rok. Wszystkie rozliczenia na czas.... Zbyszek Polecam (1) Korzystam z Usług Kancerari dwa lata,naprawdę szybka,profesjonalna obsługa i... Atrur POLECAM profesjonalne biuro rachunkowe (1) Bardzo dobry kontakt, profesjonalnie prowadzona dokumentacja, dotrzymywane... Bartłomiej Bielawski szczerze polecam (1) Rzetelne biuro, miła obsługa, dotrzymywanie terminów. Dokumentacja prowadzona... firma kosmetyczna dobre biuro (1) Moje biuro od początku działalności. Bardzo jestem zadowolona ze współpracy,... Ania