Zdecydowanie Polecam!!! (1) Indywidualne podejście, konkretne rozwiązania, profesjonalna obsługa, ceny... krzysiek Firma super (1) Starałam sie o kredyt hipoteczny i trafiłam na najwspanialszą osobę jaką jest... Aneta Rzetelne biuro rachunkowe Gdańsk (1) Jeśli ktoś potrzebuje obsługi księgowej swojej firmy, to zdecydowanie polecam... Klient biura
ok (1) ok rp RADOSŁAW GIERLIN - opinia (1) OFERTA - OCENA 6 ZE WZGLĘDU NA BARDZO KONKURENCYJNĄ OFERTĘ CENOWĄ, JAKOŚĆ... RADOSŁAW GIERLIN Uczciwe biuro (1) Jestem zadowolony z rzetelności, dyspozycyjności, zakresu wiedzy. Andrzej Polecam!!! (1) Biuro rachunkowe PROFIT wykazuje się zawsze najwyższą starannością i... Stefan M. Polecam Biuro Total (1) Z Paniami z Biura Rachunkowego Total współpracuję już cztery lata i jak dotąd... Agnieszka zadowolony (1) Z usług tego biura korzystam od 2005 roku,nigdy się nie zawiodłem,wszystko na... Michał Avatar (1) Tak wysoko oceniłem ofertę i przystępność cen ponieważ ofertę mają bardzo... frellek Biuro dla każdego (1) Najlepsze biuro w jakim byłem, rzetelnie,szybko i profesjonalnie Mariusz Szymon - opinia (1) Miałem obawy, ale jak się okazało zupełnie niesłusznie. Zawsze sam trzymałem... Szymon żenada (1) Gdzie są szefowie tej firmy, żeby zatrudniać tak nieprofesjonalnych... Aga Godne polecenia (1) Krótko i rzeczowo - polecam. Usługi są świadczone na najwyższym poziomie. Tadeusz Profesjonalnie, na czas, tanio (1) Biuro na prawdę godne polecenia. Bardzo miła obsługa, zawsze na czas, bardo... Karola Polecam (1) Rzetelna szybka obsługa, duża wiedza merytoryczna i troska o klienta! Polecam... Clawa Polecam (1) Bardzo dobre biuro. Grażyna Najlepsze biuro w mieście ! (1) Kompleksowo, szybko, bez żadnych porblemów a jak są to każdy się da... olo Super Biuro Rachunkowe! (1) Pomogli mi zalozeniem wlasnej firmy i wszystkmi formalnosciami z tym... Monika Usług księgowe (1) Bardzo dobra firma i ciesze sie ze mam okazję skorzystania z ich usług.... Andzia