profesjonalnie (2) ABAK pomogl mi w zdobyciu finansowania mojego przedsiębiorstwa z pieniążków z... Ryszard nie polecam (1) Bardzo zła obsługa,nie wiem czy wynika ona z braku umiejetności i znajomości... aneta świetny kontakt (2) Pani Asia bardzo konkretna i skrupulatna .Nie odczuwam bariery z ty tulu... mirekplust@wp.pl
najlepsze biuro (1) Współpracuję z tym biurem ponad 10 lat i nigdy mi nawet przez myśl nie... Mira Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem z różnych biur, dopiero tu trafiłem na pełną elastyczność i... Klient SUPER (1) SUPER Z PANI BABKA PANI LUCYNKO. NORMALNIE NIE MOGE SIE NADZIWIC, GDYBY NIE... ZAKOCHANY WIELBICIEL KOBIECEGO P Jestem zadowolonym klientem (1) dlatego szczerze polecam usługi Fascu. Początkowo miałem obawy związane z... Wiktoria Polecam w 100% (1) Korzystam z usług Biura Rachunkowego Wena od roku. Wcześniej, zanim się... Justyna Jazgarska Przedsiębiorca (1) Z całą odpowiedzialnością polecam biuro Wena wszystkim osobom rozpoczynającym... Marek Bardzo fachowa Biuro Rachunkowe (1) Korzystam z usług od ponad 5 lat przy rozliczaniu działaności gospodarczej i... stała klientka Jestem bardzo zadowolony z usług i zdecydowanie polecam (1) Biuro rachunkowe Imperatyw prowadzi księgowość i kadry mojej firmy. Poza... Paweł Marzec Polecam i jeszcze raz polecam (1) aż musiałem wystawić opinię :) w tym biurze rozwiązałem szybko problem, który... M.D. Świetne biuro rachunkowe (1) Orea to bardzo dobre biuro zarówno dla małych jak i dużych firm. Działalność... Pablo Profesjonalna obsługa (1) Jestem już stałym klientem tego biura rachunkowego. Wcześniej jako spółka,... Mateusz Petkiewicz RZETELNE, PROFESJONALNE, TANIE BIURO RACHUNKOWE (1) TRAFIŁEM DO TEGO BIURA RACHUNKOWEGO Z TOTATLNYM BAŁAGANEM W DOKUMENTACH A... kadafi z dala od tej firmy (1) postanowiłem się rozejrzeć po trójmieście celem poprowadzenia ksiegowosci... klient Ania - opinia (1) Serdecznie polecam, fachowa i skrupulatna obsługa na wysokim poziomie. Ania Polecam! (1) Rzeczowo, fachowo, wszystko zrobione w terminie i do tej pory żadnych... Justyna Fatalna firma !!!! (1) Jako firma kompletnie nie nadaje się do współpracy. Problemy kadrowo-płacowe... Niezadowolona Lepiej nie trafiłem (1) Jestem zadowolony z miłej i solidnej obsługi Marian