Mnie odpowiadało (1) Ceny, jak na 3miasto bardzo przystępne, a jakość obsługi na wysokim poziomie.... M. profesjonalna obsługa:) (2) W biurze tym załatwiłem wszystko co chciałem szybko i przedewszystkim fachowo... miłosz super ceny (1) na motorze oszczedziłem prawie 300 zł a na samochodzie 200 duży wybór... Darek
Serdecznie Polecam (1) Profesjonalne biuro rachunkowe godne polecenia. Bardzo miła obsługa, Pani Ewa... Firma Budowlana Super biuro (1) Korzystałam z usług Pani Justyny we wrześniu i zamierzam zostać jej klientem... Iza Fachowe porady (1) Polecam kosztystanie z usług Kanecelarii !! jattrze Polecam (1) Polecam usługi biura AVATAR. Bardzo otwarta szefowa, załatwia wszystko za... Katarzyna Polecam! (1) Przystępne ceny za solidną pracę. Polecam wszystkim! Ewelina O. Dobre biuro (1) Pracownicy fachowi i dbający o klienta. Starają się prowadzić profesjonalnie... Stały klient profesjonalnie (2) ABAK pomogl mi w zdobyciu finansowania mojego przedsiębiorstwa z pieniążków z... Ryszard nie polecam (1) Bardzo zła obsługa,nie wiem czy wynika ona z braku umiejetności i znajomości... aneta świetny kontakt (2) Pani Asia bardzo konkretna i skrupulatna .Nie odczuwam bariery z ty tulu... mirekplust@wp.pl najlepsze biuro (1) Współpracuję z tym biurem ponad 10 lat i nigdy mi nawet przez myśl nie... Mira Pełen profesjonalizm (1) Korzystałem z różnych biur, dopiero tu trafiłem na pełną elastyczność i... Klient SUPER (1) SUPER Z PANI BABKA PANI LUCYNKO. NORMALNIE NIE MOGE SIE NADZIWIC, GDYBY NIE... ZAKOCHANY WIELBICIEL KOBIECEGO P Jestem zadowolonym klientem (1) dlatego szczerze polecam usługi Fascu. Początkowo miałem obawy związane z... Wiktoria Polecam w 100% (1) Korzystam z usług Biura Rachunkowego Wena od roku. Wcześniej, zanim się... Justyna Jazgarska Przedsiębiorca (1) Z całą odpowiedzialnością polecam biuro Wena wszystkim osobom rozpoczynającym... Marek Bardzo fachowa Biuro Rachunkowe (1) Korzystam z usług od ponad 5 lat przy rozliczaniu działaności gospodarczej i... stała klientka Jestem bardzo zadowolony z usług i zdecydowanie polecam (1) Biuro rachunkowe Imperatyw prowadzi księgowość i kadry mojej firmy. Poza... Paweł Marzec