A Gałkowski - ocena (1) Serdecznie polecam każdemu kto prowadzi firmę! A Gałkowski Rzetelna firma - ocena (1) Serdecznie polecam kancelarie Doradztwa Podatkowego Rembiałkowski Rzetelna firma Edyta - ocena (1) Pełen profesjonalizm w wykonywaniu swojej pracy. Jestem w pełni zadowolona Edyta
Bóbr Manitu - ocena (1) Pani Kinga Rembiałkowska z Kancelarii to cud kobieta, zawsze doradzi mi w... Bóbr Manitu Qooosy - ocena (1) Serdecznie polecam Kancelarie Rembiałkowski ! Qooosy Marcinekk - ocena (1) Współpraca z nimi to czysta przyjemność. Zeznania podatkowe czy dokumenty... Marcinekk Janutek - ocena (1) Cieszę się z jakości zaprowadzania ksiąg rachunkowych. Faktycznie przy nich... Janutek Kat K. - ocena (1) Serdecznie dziękuję za doradztwo podatkowe. Kat K. Genowefa - ocena (1) 100% zadowolenia. Dziękuje i pozdrawiam! Genowefa Edyta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Edyta Janko - ocena (1) Kancelaria prowadzi moją księgowość od kilku lat. Pełen profesjonalizm !!!! Janko Paweł Nowak - ocena (2) Korzystam z usług tego biura rachunkowego od dłuższego czasu i jestem bardzo... Paweł Nowak A.Ł. - ocena (1) Kompetencja i zyczliwosc . Serdecznie polecam biuro rachunkowe ,,Noma,, dla... A.Ł. Sandra MO - ocena (1) Korzystam z usług biura już rok. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z... Sandra MO dominika - ocena (1) Prowadzenie firmy z pomocą Biura Rachunkowego Noma to spokój i pewność, że... dominika Aleksandra Pracownia krawiecka - ocena (1) Współpracuje z tym biurem od początku swojej działalności. Od tego czasu mam... Aleksandra Pracownia krawiecka Nazar - ocena (1) Bardzo zadowolony Nazar Anna Lor - ocena (1) Bardzo polecam biuro, pełne zaangażowanie i wszystko na czas rozliczane.... Anna Lor Arek - ocena (1) Pani Olga bardzo sympatyczna i pomocna , zna się na swojej robocie. Wszystko... Arek Weronika M. - ocena (1) Usługi księgowe powierzone w najlepsze ręce. Bardzo się cieszę, że trafiłam... Weronika M.