Klientka - opinia (1) Polecam, szybko i sprawnie udało się założyć spółkę z o.o. przez internet. W... Klientka Adam - opinia (1) Polecam! Jedyna osoba kompetentna która pomogła mi skorzystać z tarczy... Adam Szymon - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić współpracę z kancelarią ABiuris. Pan Michał... Szymon
Ewelina - opinia (1) Najlepsza księgowa jaką miałam dotychczas. Sympatyczna, konkretna, potrafi... Ewelina Tomek - opinia (1) Pełna energii, zaangażowania a przede wszystkim profesjonalizmu prezes oraz... Tomek Mariola - opinia (2) Nasza porada była szybka i konkretna, bez zbędnych opowieści i uwag. Pełen... Mariola Rafał - opinia (1) Współpracujemy z Panem Michałem od lat. Rzetelny, profesjonalny, terminowy i... Rafał Zbigniew - opinia (1) Polecam biuro pana Rafała Michalskiego; robię to z kilku powodów: po... Zbigniew iamthestig - opinia (1) Obsługa na poziomie. Pani Monika i pan Paweł zawsze pod @ i telefonem.... iamthestig Monika - opinia (2) Z usług tego Biura Rachunkowego korzystałam prowadząc firmę jak i korzystam... Monika 3.kardio.wet - opinia (1) Gorąco polecam ABiuris. Korzystam z usług kancelarii od samego początku... 3.kardio.wet Zuzanna Kania - opinia (2) Wysoka jakość świadczonych usług. Super kontakt i pomoc nawet w... Zuzanna Kania gregor - opinia (1) Polecam Biuro Aida za fachowość, rzetelność, uczciwość,bardzo dobry kontakt.... gregor Ola P. - opinia (1) Współpracuję z Panią Sandrą ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona z... Ola P. Magdalena - opinia (1) Polecam kompetencja, rzetelność, miła atmosfera Magdalena Karolina - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam! Pani Sandra wysyła wszystko na czas, każda... Karolina Magdalena - opinia (1) Do wszystkich pozytywnych komentarzy dodam jeszcze, że temat księgowości... Magdalena Robert - opinia (1) Jako Stowarzyszenie, obsługiwane przez Księgowość SMART wyrażamy jak... Robert Ewa - opinia (1) Serdecznie polecam Clue Kancelarię Rachunkową. Miałam pytania odnośnie tarczy... Ewa Cezary - opinia (1) Gorąco polecam! Pan Rafał jest jednym z najbardziej kompetentnych księgowych,... Cezary