Magdalena - opinia (1) Współpracujemy z biurem rachunkowym już od 2 lat, kadra pomocna w każdej... Magdalena AG - opinia (1) Biuro godne polecenia, sprawna komunikacja, świetna współpraca a przede... AG Karol - opinia (1) Korzystam z usług ponad półtorej roku, i jestem bardzo zadowolony z obsługi.... Karol
Dagmara M. - opinia (1) Super biuro. Z czystym sumieniem polecam. Super kontakt , zawsze pomocni,... Dagmara M. Michał - opinia (1) Nie polecam nie ma kontaktu z Panią księgową Michał Mirka - opinia (1) Księgowość 1-sza klasa. Wszystko na czas, bardzo dobry kontakt z biurem i... Mirka Marcin Piasecki - opinia (1) Rzetelna kancelaria prawna, korzystaliśmy kilkakrotnie z usług ABiuris,... Marcin Piasecki JK - opinia (1) Korzystam z biura rachunkowego Pani Karoliny od czterech lat i nigdy nie... JK ZadowolonyW - opinia (1) Teraz już nie martwię się o podatki. Mam dobraksiegowosc24.pl i to naprawdę... ZadowolonyW Przedsiębiorca - opinia (1) Kilkanaście lat współpracy już na liczniku, nie znam bardziej profesjonalnego... Przedsiębiorca Michał - opinia (1) W pełni profesjonalne Biuro. Prowadzę u nich księgowość od lat. Szczerze polecam Michał Przemek - opinia (1) Moja księgowa od lat. Szczerze polecam. Przemek Beata - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa, szybkie reakcje. Zawsze mogę liczyć na pomoc pani... Beata Paweł - opinia (1) Działalność gospodarczą prowadzę 6 lat , wiec miałem do czynienia z różnymi... Paweł A.K. - opinia (1) Gorąco polecam za profesjonalną obsługę, szybki kontakt i pomoc w każdej... A.K. MJ - opinia (1) Obsługa księgowa oraz doradztwo na najwyższym poziomie. Biuro warte polecenia. MJ AnnaN - opinia (1) Bardzo polecam biuro rachunkowe NOMA. Panie są mega rzetelne i zawsze... AnnaN Damian - opinia (1) Profesjonalne, rzetelne biuro. Miły i pomocny zespół zaangażowany w... Damian Marcin Bulicz - opinia (1) Bardzo duża wszechstronna wiedza . Bardzo krótkie terminy do spotkań .... Marcin Bulicz BeataD - opinia (1) Współpracuję z Biurem Noma już kilka lat, wcześniej byłam obsługiwana przez... BeataD