Mnik - opinia (1) Brak profesjonalizmu w podejściu do klienta. Stanowczo odradzam. Mnik Anna - opinia (1) Najlepsza jak dotąd księgowa. Sympatyczna, elokwentna, kompetentna, widać, że... Anna Zdecydiwanie TAK! (1) Mam zaufanie do biura i zdecydowanie mogę je polecić. Profesjonalnie,... Zadowolony
Polecam :) (1) Jak najbardziej pozytywna! Współpraca profesjonalna z indywidualnym... Stały klient Polecam (1) Profesjonalna obsługa firmy. Bardzo doświadczony zespół Anna Z. Kulinarna Ukraina Sp. z o. o. - opinia (1) Korzystamy z usług jak i radcy prawnego tak i rachunkowości, jesteśmy... Kulinarna Ukraina Sp. z o. o. Polecam firmę (1) Korzystamy z biura rachunkowego od początku tego roku bez jakichkolwiek... Ryszard Bardzo dobre Biuro Rachunkowe (2) Bardzo miła i fachowa obsługa. Pani Agnieszka pomogła mi swoją fachową wiedzą... Marek Benedykt Mierzejewski - opinia (1) Od 23 lat zawsze miła , kompetentna i fachowa obsługa .Zawsze gotowi pomóc w... Benedykt Mierzejewski Polecam! (1) Współpracuję z panią Anitą już naprawdę długo Jestem bardzo zadowolona.... Arleta Top! (1) Swietna obsługa i ogromna wiedza! Witold Polecam!!!! (1) Polecam. Fachowe doradztwo. Księgowość na najwyższym poziomie. Adam Piotr Masuhr - opinia (2) Od początku działalności naszej apteki korzystamy z usług biura Wektor.... Piotr Masuhr Biuro rachunkowe godne polecenia (1) Bardzo kompetentna i konkretna z wysoką kulturą osobistą Pani Ania-... Ilona Bardzo rzetelne i przyjazne biuro rachunkowe (1) Polecam usługi pani Agnieszki Hildebrandt-Burczy. Sama znalazłam ją przez... Anna Polecam przedsiębiorcom (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wieloletniej współpracy z Kancelarią Podatkową... Marta W. polecamy!! (1) Korzystamy z usług biura od kilku lat; zarówno z obsługi księgowej jak i... Karolina Nowińska zdecydowanie polecam (1) Jako mały przedsiębiorca przez jakiś czas próbowałem prowadzić księgowość... Bartosz Polak Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy. Pomocni, sympatyczni pracownicy z... Adam Trynkler Polecam !!! (1) Kompleksowa i fachowa obsługa w zakresie prowadzenia również i spółek. Pełna... Sopot gastro