Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym biurem nieruchomości. Transakcja... Katarzyna Maciek - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Pani Paulina w profesjonalny sposób od początku do... Maciek Leszek - ocena (1) Bardzo dobra współpraca z Biurem, które w profesjonalny i niezwykle uprzejmy... Leszek
Marta - ocena (1) Pełne zaangażowanie Pani Pauliny i Pani Ani bardzo ułatwiły dość trudną... Marta Ewa - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc przy zakupie mieszkania. Współpracowałam z Panią Kasią. Ewa Pola pb - ocena (1) Polecam Panią Annę Wróbel-Brzeźniak ogromne zaangażowanie w realizację celu,... Pola pb Patrycja - ocena (1) Serdecznie dziękuję Pani Kasi za pomoc przy wynajmie mojego mieszkania.... Patrycja Michał - ocena (1) Dziękuję za pomoc przy zakupie mieszkania. Współpracowałem z Panią Katarzyną... Michał Magdalena Godek - ocena (1) Profesjonalnie i skutecznie Magdalena Godek Anna B - ocena (2) Polecam współpracę z biurem Castle. Dzięki P. Kacprowi Domańskiemu i jego... Anna B Jan Powierski - ocena (2) Pani Paulina Bień w sposób niezwykle profesjonalny przeprowadziła negocjacje... Jan Powierski Justyna - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Pauliną Bień-Sawicką. Dzięki ogromnemu... Justyna Dorota - ocena (2) Dziękuję za pomoc w wynajęciu mojego mieszkania - chwilę trwało, ale bylo... Dorota Weronika - ocena (2) Polecam Panią Paulinę Bień i biuro castle do sprzedaży nieruchomości.... Weronika Karolina P. - ocena (2) Współpracowałam przy sprzedaży domu moich rodziców z Panią Kasią - polecam!... Karolina P. Dominika Kubiak - ocena (2) Miałam przyjemność współpracować z Panią Anną Wróbel-Brzeźniak z Castle... Dominika Kubiak Beata M. - ocena (2) Polecam współpracę z biurem Castle. Pani Paulina pomogła nam w sprzedaży... Beata M. Piotr A. - ocena (2) Początkowo byłem sceptyczny do pośrednictwa, ale przekonało mnie ludzkie... Piotr A. Bartek - ocena (2) Polecam współprace z biurem nieruchomości a w szczególności współpracę w z... Bartek Wojtek - ocena (2) Polecam Biuro Castle do sprzedaży nieruchomości. Pełen profesjonalizm i w... Wojtek