Iwona - ocena (1) Gorąco polecam, współpracowałam z biurem przy sprzedaży mieszkania. Jestem... Iwona Damian - ocena (1) Świetny kontakt, rzetelne podejście i duże zaangażowanie. Polecam Biuro i... Damian Marcin B - ocena (1) Gorąco polecam agencję Castle, a w szczególności współpracę z Panią Anią... Marcin B
Edyta - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Anną Wróbel-Brzeźniak. Kupno domu odbyło... Edyta Marek - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem i z Panią Anią Wróbel-Brzeźniak.... Marek Magda - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem i z Panią Anią Wróbel-Brzeźniak.... Magda mihoff@wp.pl - ocena (1) Super biuro. Batdzo miła Pani Katarzyna mihoff@wp.pl Zbigniew - ocena (1) Współpracowałem z Panią Katarzyną Kacperską przy sprzedaży działki nad... Zbigniew Malgosia - ocena (1) Pani Katarzyna bardzo profesjonalnie podeszła do tematu mojego zakupu... Malgosia Monika - ocena (1) Bardzo polecam Panią Katarzynę Kacperską. Konkretne wsparcie ! Monika annan197@wp.pl - ocena (1) Super firma. Gorąco polecam annan197@wp.pl Ewa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej usługi. Nie była to moja pierwsza... Ewa Klaudia M - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Anią Wróbel-Brzeźniak. Zakup mieszkania... Klaudia M P i A - ocena (1) Polecam Biuro Nieruchomości Castle. Współpracowaliśmy z Panią Pauliną przy... P i A Alina Maćkowiak - ocena (2) Sprzedawałam długo swoje mieszkanie zanim została mi polecona agencja. Od... Alina Maćkowiak Ewa - ocena (2) Bardzo dziękuję Pani Paulinie za pośrednictwo przy sprzedaży mojego... Ewa Rafał. G - ocena (1) Witam wszystkich współpracujących z biurem nieruchomości i z sympatyczną... Rafał. G Traveler - ocena (1) Bardzo polecam biuro nieruchomości " Castle" oraz agentkę panią Annę... Traveler Ania - ocena (1) Ostatnio miałam przyjemność skorzystać z usług biura nieruchomości. Pan... Ania Teresa Romanowska - ocena (1) Dziękuję Pani Katarzynie Kacperskiej za bardzo milą i profesjonalną... Teresa Romanowska