Dorota - ocena (2) Dziękuję za pomoc w wynajęciu mojego mieszkania - chwilę trwało, ale bylo... Dorota Weronika - ocena (2) Polecam Panią Paulinę Bień i biuro castle do sprzedaży nieruchomości.... Weronika Karolina P. - ocena (2) Współpracowałam przy sprzedaży domu moich rodziców z Panią Kasią - polecam!... Karolina P.
Dominika Kubiak - ocena (2) Miałam przyjemność współpracować z Panią Anną Wróbel-Brzeźniak z Castle... Dominika Kubiak Beata M. - ocena (2) Polecam współpracę z biurem Castle. Pani Paulina pomogła nam w sprzedaży... Beata M. Piotr A. - ocena (2) Początkowo byłem sceptyczny do pośrednictwa, ale przekonało mnie ludzkie... Piotr A. Bartek - ocena (2) Polecam współprace z biurem nieruchomości a w szczególności współpracę w z... Bartek Wojtek - ocena (2) Polecam Biuro Castle do sprzedaży nieruchomości. Pełen profesjonalizm i w... Wojtek Kristiyan Atanasov - ocena (2) I cannot say enough great things about Paulina Bień. She was absolutely... Kristiyan Atanasov Maria KW - ocena (2) Polecam. Pani Paulina sprzedała mi mieszkanie i dość łatwo znalazła kolejne,... Maria KW Beata F - ocena (2) To była moja pierwsza sprzedaż i czułam się bezpiecznie. Wszystko było... Beata F Dominika Dembek - ocena (2) Szkoda, że skala ma tylko 6,0, dlatego, że najchętniej przyznałabym znacznie... Dominika Dembek Dominika - ocena (2) To była moja pierwsza sprzedaż i wiem już, że jeśli będę potrzebowała pomocy,... Dominika Agnieszka - ocena (2) Polecam współpracę z biurem Castle - cała usługa została przeprowadzona... Agnieszka Mateusz - ocena (2) Sprzedaż mieszkania przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Obsługą zajmowała... Mateusz Aleksandra Bilska - ocena (1) Miałam przyjemność kupować nieruchomość za pośrednictwem Biura Nieruchomości... Aleksandra Bilska PIOTR - ocena (1) profesjonalizm,fachowość,miła obsługa,szybkość sprzdaży,jestem bardzo... PIOTR Kostek - ocena (1) Współpraca na parę wyjść z domu. Wszystko załatwione bez mojego ingerowania.... Kostek Aleksander - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, duża skuteczność - polecam... Aleksander Dominika Drygalska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym biurem nieruchomości. Już od... Dominika Drygalska