Biuro podróży Prima Holiday - opinie

Proszę o opinię dotyczące biura podróży Prima Holiday. Czy ktoś był już na wycieczce z tego biura. Czy może ktoś się wybiera w czerwcu do Bułgarii??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Biuro podróży Prima Holiday - opinie

Prima odradzam
Rezydent podobno Egipcjanin z polskim obywatelstwem bardzo arogancki i nie miły. Pierwsze wrażenie w busiku negatywne a później tylko gorzej. Najpierw ochrzanił tych co byli na spotkaniu pierwszym za tych co ich nie było a potem wystosował do nas list w hotelu z pretensjami (do wszystkich gości), że był na dyżurze i nikt nie przyszedł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam!
W ubiegłym roku w czerwcu byłam w Tunezji w Hotelu Ramada Liberty...wszystko było zgodne z opisem. żadnych problemów i przemiła Pani rezydentka Dorota D, z która do dziś mam kontakt i korzystam z jej opinii o hotelach. Dobra jakość za rozsądną cenę. Polecam to biuro z czystą odpowiedzialnością!

Tragedia nie jedz tam najgorsze wakacje w moim zyciu

Odradzam, stracone pieniądze. Wycieczka Paryż + parki to nieporozumienie. Wycieczka 4 dni ok 3000 pln/os
Hotel tragedia, brudno, brak wifi, brak seriwsu, brak ciepłej wody przez 2 dni pobytu. Wg organizatorów to standard więc nie ma problemu. Haos organizacyjny brak zainteresowania ze strony biura odnośnie zgłaszanych uwag. Nie polecam, z 4 tylko dni i takie pieniądze to nieporozumienie.

Inne tematy z forum

Pilne, nocleg Poznań. (11 odpowiedzi)

Witam, poszukuję czystego i niedrogiego noclegu w Poznaniu. może ktoś z Was ma jakies namiary,...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...