Dział oświetlenia (1) Miła obsługa, fachowa pomoc i doradztwo - polecam!!!!! Patrycja Super Obsługa na Dziale Oświetlenia. (1) Polecam dział Oświetlenia w Gdańsku na ul: Odyseusza Mają najlepszy... Wojtek. Dziwna obsługa, fatalna jakość mebli, fatalny serwis reklamacyjny (1) 1. Pan przyjmujący zamówienie narzekał otwarcie na klientów i dziwnie się... Darek
widzę, że typowo po polsku, piszą tylko niezadowoleni (2) Pierwszym zakupem były trzy meble skrzyniowe do salonu oraz narożnik.... Michał i Asia wszystko do reklamacji (3) kupiłam niedawno w BRW sofę , stół i krzesła. wszystko nadawało się do... Mirka Dno, gruba warstwa mułu a dopiero potem BRW! (3) Meble przyszły uszkodzone, wyszczerbione.. Na reklamację czeka się 3 razy... K.J. Niesolidne meble (2) Przestrzegam wszystkich przed zakupem mebli BRW. Kupiłam łóżko podczas... RENATA Masakra!! Towar poniżej jakiejkolwiek jakości! (1) Zamówiliśmy meble dla dzieci, z dwóch różnych serii.. Meble z obu serii były... Alex PODZIĘKOWANIE (1) Dnia 23.05.2017r chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalną obsługę... I. Misiewska Jestem zadowolona z profesjonalnej obsługi (2) Wczoraj wybierałam meble w BRW, trafiłam na bardzo rzetelną i komunikatywną... Ewa Szkoda słów (1) Meble ogólnie ładne, wydają się być masywne, ale co do obsługi to MASAKRA.... Joanna wszystko o czasie i zgodnie z zamówieniem (2) Robiliśmy z narzeczonym zakupy w tym sklepie po raz pierwszy, zdecydowaliśmy... Patrycja Brak słów i duże rozczarowanie jak na pierwszy zakup (1) Niestety zgadzam sie z innymi opiniami. Moje pierwsze większe zakupy w tym... AW Tragedia (1) Jeszcze tak nieterminowej realizacji zamówienia nie widziałem 3 tygodnie... Seba marna organizacja (4) taka marka na rynku a kierownico to kpina!!! sprzedawca żeby czegokolwiek... Arek Obsługa w Magazynie (2) Witam. Ponarzekać zawsze można, ale to co mnie dzisiaj spotkało to przeszło... Rafał Żenada (1) Chciałam kupić regał, zadzwoniłam do sklepu zapytałam się czy jest dostępny... Gosia Firma Krzak ???? Ja się pytam !? (1) Brak mi słów po tym co mi się przydarzyło i to po raz drugi w tym sklepie. W... Była już klientka Wszystko psuje obsługa w kasie (1) Zakupiłam komplet szkła - 18 talerzy, które były luzem, bez pudełka. łączna... Magda Beznadziejna obsługa (meble Vero) (1) Załamała mnie obsługa: pani zapytana o dostępność jednego z modeli kompletów... Kasia