Karolina - opinia (1) Dziwią mnie złe opinie o obsłudze. Bylam w salonie meblowym na Osowej w... Karolina Wyjasnienie (3) Chciałbym sprostowac dokladnie ten salon nie inny. Zacznijmy od dolu i... takija wszystko ok ALE.... (3) salon fajny duży ale ciężko czasem znaleźć kogoś z obsługi do pomocy.... Dagmara
NIE POLECAM (3) Niby mamy XXI wiek, niby klient powinien być szanowany, jego czas, jego... klientka Magazyn (2) Gdyby nie pseudoobsluga w magazynei to ocena byla by wyzsza. Przy samym... Gal Tak i Nie (2) jakiś czas temu kupowałem sofę i tu jestem zadowolony z obsługi Pani na placu... klient Genialnie (2) Młoda Obsługa To OGROMNY PLUS w tym salonie ( bynajmniej na taką natrafiłam )... G Magazyn (2) Pracownicy na magazynie to tez jakaś pomyłka klient czeka i czeka na odbiór... zzzzzzzzz Świetna obsługa (1) Byliśmy z żoną w salonie na Osowej,ok 3 tyg temu,trafiliśmy tam na bardzo... Zadowolony klient ........!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE OMIJAJ TEN SKLEP!!!!!!!!!!!! Wszystko było ok do czasu złożenia... freeed Polecam (1) Ja również polecam ten salon. Dwukrotnie korzystałam z usług: raz kuchnia i... zapomniałam POLECAM (1) A ja jestem zadowolona z tego salonu! Miła i rzetelna obsługa!!! Mebelki... jolka