Wyjasnienie (3) Chciałbym sprostowac dokladnie ten salon nie inny. Zacznijmy od dolu i... takija wszystko ok ALE.... (3) salon fajny duży ale ciężko czasem znaleźć kogoś z obsługi do pomocy.... Dagmara NIE POLECAM (3) Niby mamy XXI wiek, niby klient powinien być szanowany, jego czas, jego... klientka
Magazyn (2) Gdyby nie pseudoobsluga w magazynei to ocena byla by wyzsza. Przy samym... Gal Tak i Nie (2) jakiś czas temu kupowałem sofę i tu jestem zadowolony z obsługi Pani na placu... klient Genialnie (2) Młoda Obsługa To OGROMNY PLUS w tym salonie ( bynajmniej na taką natrafiłam )... G Magazyn (2) Pracownicy na magazynie to tez jakaś pomyłka klient czeka i czeka na odbiór... zzzzzzzzz Świetna obsługa (1) Byliśmy z żoną w salonie na Osowej,ok 3 tyg temu,trafiliśmy tam na bardzo... Zadowolony klient ........!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDECYDOWANIE OMIJAJ TEN SKLEP!!!!!!!!!!!! Wszystko było ok do czasu złożenia... freeed Polecam (1) Ja również polecam ten salon. Dwukrotnie korzystałam z usług: raz kuchnia i... zapomniałam POLECAM (1) A ja jestem zadowolona z tego salonu! Miła i rzetelna obsługa!!! Mebelki... jolka