... (2) Witam, byłem z małżonką w ubiegły Piątek w tym lokalu, pełno Panów... Małżeńśtwo Jedzenie (3) Ostatnio miałam okazje spróbowac kilku dań w Blaszanym Bębenku. Zostałam mile... Małgosia Porażka (2) Klub mieści się w piwnicy między miezkalnymi kamienicami..w klubie kiedyś był... Adam
Troche biesiada (1) Byłam ze znajomymi w ostatnią sobotę na imprezie w tym klubie. Wszystko niby... Karolina IMPREZA PO SYLWESTRZE (1) FAJNA IMPREZA NA PO SYLWESTRZE , MIMO , ŻE NIE BYŁO ZBYT DUŻO LUDZI FAJNA... ONI nuda (2) Lokal z dużym potencjałem na 'clubbing' ale nie wykorzystany. Niestety... Adrian Świetne miejsce... (1) ...a do tego przemiła obsługa i REWELACYJNIE grający DJ (brawo!). Duży plus... mamma_mia Świetnie (1) W Blaszanym Bębenku ze znajomymi spędzaliśmy Sylwestra. Bardzo nam wszystkim... Anna Sylwester (1) A jak się bawiliście na Sylwestra w Blaszanym? B. Sylwester 2012 (1) Ogólnie jestem zadowolony z imprezy. Muzyka była fajna i jak najbardziej... Zbyslaw Jest ok :) (1) Muzyka w sam raz na fajną zabawę.Dla każdego coś się znajdzie :) Chętnie tam... M. Polecam naprawdę warto wpaść się pobawić (1) polecam wszystkim którzy chcą się pobawić, pośmiać i napić dobrych drinków w... Staszek ZMIENCIE DJ (1) jaka porazka nastała uwielbiałem tam chodzic jeszcze poł roku temu teraz... macjan Fajnie było!! (1) Byłam wczoraj ze znajomymi w tym klubie, na wejściu przywitał nas Ochroniarz... Kaśka Miejsce fajne, obsługa i muzyka też, ceny w miarę ok. Wielki plus za wystrój. (1) Jednak często kiepsko z frekwencją. Właściciel powinien trochę postawić na... Michał super sobota!! (1) trafilam tam w sobote przypadkiem bo wszedzie byly pustki w klubach a tam... kikiliki1 Ten klub poleciłbym tylko i wyłącznie moim największym wrogom. (2) O ile sam wystrój klub, oferowane napoje czy też muzyka są na akceptowalnym... Niezadowolony klient Blaszany Bębenek (1) Polecam klub dla osob bardziej dojrzałych. Klub z klientelą powyżej 25roku... Wera Fajny klub (1) Nie jestem stałą bywalczynią klubów,ale w piątki i soboty z grupą... Klara szukam impreza sobotnia 31-03-2012 (5) dziewczyny z pięknym uśmiechem ( chyba miałaś coś z ręką , gips albo coś ) ,... dar