Błyskawiczna interwencja Policji

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Dzisiaj ok. 14.20 wracając z dzieckiem z Biedrony, na ul. Słowackiego w Pryszczu Gd. minął mnie nawalony lub naćpany facet, prowadził on wózek z dzieckiem (ok.3-4 lata) a obok szedł prawdopodobnie starszy brat (ok. 10lat) cały ubrudzony od błota. Facet szedł jak w jakimś letargu, nagle zjechał wózkiem na ulicę i o mało nieprzewrócił się razem z nim. Zszokowana tym widokiem zadzwoniłam na 997 i prosiłam o interwencję. Policja przyjechała w ciągu 3-5 minut! Jestem pod wrażeniem szybkości naszej Policji :))) Brawo!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Błyskawiczna interwencja Policji

super ze to zgłosilaś!
nie mozna byc obojenym na takie widoki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BRAWO DLA CIEBIE I POLICJI

Bardzo dobrze, że zadzwoniłaś!

Też mam kilka bardzo pozytywnych doświadczeń z szybką reakcją Policji. Niestety, czasem trafiam na policjantów, którym nic się nie chce. Cóż, to tylko ludzie - jedni super, inni beznadziejni...

BRAWO dla CIEBIE i dla POLICJI super zachowalas sie w takiej sytuacji

to co zrobiłas, tzn. telefon na policje w takiej sytuacji powinien byc norma, kazdy kto widzi cos takiego powinien reagowac...wiemy jednak jak jest...na ulicach kroluje znieczulica (niestety miałam okazje sie o tym przekonac) Tak wiec, wszyscy powinni brac Cie za przykład:))
Super! kto wie jak by to sie skończyło gdyby nie policja...:/
swoja droga takiemu idiocie, który naraza swoje dziecko nogi z tyłka tylko powyrywac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziewczyny, bez przesady! Myślę, że każda z nas (która ma dzieci lub ma na uwadze dobro dzieci) by tak zareagowała.

oj nie każda/każdy, większość ludzi przeszła by obok i potem opowiadała koleżankom jacy to ludzie nieodpowiedzialni !
Miłoszek ma mądrą mamę ;)

mylisz sie....nie każdy...ludzie wolą odwrocic wzrok i udawac ze nie widza, albo nie maja czasu zeby zainteresowac sie...niestety, ale jak widac są jeszcze ludzie którym nie jest "wszystko jedno":D

Przedewszystkim super ze tego nie zbagatelizowalas,bo wiele ludzi idzie dalej i nawet nie wroci uwagi superrrrrrrrrrrrrrrr!

bez przesady, kazda normalnie reagująca mam zadzwonilaby po policje.

tylko, ze często ludzie czują opór przed tym żeby "donieść" na policję
i jednak nie każdy by tak postąpił bo jednak gościu kawałek zdążył zajść
także gratulacje dla Ciebie za obywatelską postawę :)

brawa dla Polocji, no i oczywiście dla Ciebie:)

Jestem ciekawa co z tym dalej....Dzieci pewnie trafiły do pogotowia opiekuńczego.
Trzeba oglądać wiadomości lokalne, może gościu bedzie w TV.

jak my wezwaliśmy policje do sąsiadów to kilka dni pozniej mielismy lakier na samochodzie porysowany gwozdziem-od maski az do bagażnika, hmmmm...przypadek?

a jak maz zwrocil Panu w windzie uwage ze mogłby nie palić to ten prawie go pobil

wiec ja sie nie dziwie ze czasami ludzie przechodzą obojetnie i udają ze nie widzą...

Inne tematy z forum

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...