Polecam! (2) Był to mój pierwszy prawdziwy masaż w moim życiu i byłam bardzo zadowolona.... Weronika Bardzo miło i profesjonalnie ! (2) Odwiedziłam salon w związku z wykupieniem grupera. Voucher obejmował masaż... Magda masaż (1) A ja byłem na masażu z aromatarapią i byłem mega zadowolony, wypełniałem... Paweł
Polecam :) (1) Skorzystałam w salonie z 2 masaży - relaksacyjnego i bańką chińską - z obu... Marta Super sauna (1) Polecam wszystkim, którzy szukają intymności. Nie jest to wielki moloch w... Iwona POLECAM (1) Ja jestem stałą klientka salonu Body Line. Chodzę na łóżka i masaże. Byłam... stała klintka masaż czekoladowy (1) skorzystałam kilka razy z masażu czekoladą, super efekt po zabiegu, miła... mirka szkoda czasu i pieniędzy (1) Masaż leczniczy wykonany jest bardzo nie profesjonalnie. Nie można go nazwać... AniaF Mieszane odczucia (1) Skorzystałem z kuponu serwisu Groupon/Gruper...masaż + wejście na saunę. O... Mat super (1) miła obsługa, czysto, przyjemnie. B Jest super (1) Super klimat. Blisko kolejki, ćwieczenia z instruktorem, który zawsze pomoże.... Beata :) (1) Warto pójść i przekonać się osobiście. Zainteresowała mnie oferta... monia Super sauna (1) Uwielbiam chodzić na saunę na Beniowskiego. Maja nową saunę z pachnącymi... Anita salon z dala od zgiełku (1) dzisiaj skorzystałam z usług kosmetyczki p. Małgosi. Jestem bardzo... Monika relaks w ćwiczeniach (1) Sympatyczna atmosfera można poćwiczyć i się odprężyć. Efekty ćwiczeń widać... babuszka atmosfera (1) w salonie panuje, bardzo fajna klubowa atmosera, można porozmawiać z Paniami,... Moka