niewinny ksiądz (21) bo gdyby nie prasa i telewizja to pedalstwo w czarnych sukienkach dalej by... parafianka stowarzyszenie mieszkańców Bojana (18) Czas nawyższy abyśmy stworzyli zespół ludzi chcących coś dla wlasnej wygody... ore dobre odśnieżanie (20) ja jestem zadowolony bo jest dobrze odśnieżone, ul. Na Dambnik. Dziekuje mieszkaniec
co sie stało... (1) kto wie co sie stało jakies 30 min temu naprzeciw banku że był helikopter... ??? odśnieżanie (18) w Bojanie to jakaś makabra, czy tylko mnie się tak wydaje? od 48 godzin nie... ddd Gryfa Pomorskiego w k (1) Gryfa Pomorskiego zniszczona przez samochody ciężarowe od dewelopera... gigi Ludzie! Jest mróz! (2) ZADBAJCIE O SWOJE ZWIERZAKI. i PTAKI magda CZY KTOŚ WIE JAKIE OSTATECZNE DECYZJE (1) zapadły w sprawie eksploatacji przepompowni i zlewni fekaliów w Bojanie przy... jan. ludzie listy piszą (9) Zamiast wpisywać rozpaczliwe skargi ( do kogo?) na dziury w drodze, które nas... bojanka Na kolęde worek pieniędzy (13) PAMIĘTAJCIE MIESZKAŃCY BOJANA ŻEBY NA KOLĘDZIE NIE DAWAĆ DUŻEJ KASY DLA... MIKOŁAJ pożegnanie starego proboszcza z Bojana (11) w niedzielę w Kościele w Bojanie odbędzie się uroczyste pożegnanie starego... ministrant Prośba do wszystkich czytelników forum Bojana (6) Jako jeden z mieszkańców Bojana mam do Was gorącą prośbę. Zaprzestańmy... stop ODWAGA (6) Przeczytałem kilka wypowiedzi na forum i ameryki nie odkryłem. Wiadomy temat... anonim POSŁUCHAJCIE PALIKOTA (2) układy z ilością radnych itp są praktykowane od lat i nic do tej pory to nie... użytkownik dróg bojańskie prostactwo to syf z komina, (2) psy na łańcuchach i motory/quady rozjeżdżające okolicę i tyle w bojańskim klimacie ustawił całe bojano (10) on jest lepszy od rydzyka ;-), kościół z wyglądu super nawet bardzo, ale ten... Jesteś wielki biedronki z pszedszkola opinie (1) co myslicie o grupie biedronki z pszedszkola zuzanna Czego brakuje w Bojanie? (49) J.w. Chciałabym rozpocząć dyskusję dotycząca naszego życia na wsi. czego nam... Justyna rola forum (3) W moim rozumieniu rola forum jest przekazywanie konkretnych informacji.... wieloletni mieszkaniec Bojana Zaginął pies rasy sznaucer miniatura (2) Dnia 24.12.2011 roku w Bojanie w godzinach południowych zaginął pies rasy... właściciel psa