plany dróg w gminie (5) Ktoś się orientuje gdzie trzeba iść/zadzwonić/napisać żeby dowiedzieć się... jaco Droga (30) Czy kto s wie co z droga Chwaszczyno Bieszkowice? Było zebranie wiejskie ale... Fredek Strona internetowa sołectwa BOJANO (12) Oto adres strony wsi Bajano: http://www.bojano.info/ Jak na razie... zzz
ks. Mirek to wspaniały gość! (22) dla mnie to ksiądz z niebywałą charyzmą duchową.A to ,że ma wrogów to powinno... duch Szukamy Tiny (1) W noc sylwestrową w miejscowości Dobrzewino - zaginęła maleńka suczka rasy... Kasia zyczenia (1) kochani forumowicze zycze wam szczęsliwego nowego roku i abyście dali juz... luna budowa? (9) Czy ktos wie co bedzie robione/budowane w Bojanie za przepompownią? Jak sie... organy zaginął piesek rasy york (4) Zaginął w Bojanie piesek rasy york. Uciekł za suczką w okolicy ul.... Monika Poszukiwana (10) czy jest w Bojanie jakis sklep lub warsztat z częsciami do auta gdzie mozna... oni aerobik (15) wiecie cos może iedy i o której jest aerobik w przedszkolu promyczek??? wiem... karolina Wakacyjny wypadek w Koleczkowie (4) Czy wy się kiedykolwiek przyglądaliście na tą szosę koło tej kapliczki ? tam... Asiaaa ; ] motomikolaje (6) Czy jedzie ktos jutro z Bojana na motomikolaje? Moze wspolny wyjazd? Gumbas BEZPIECZEŃSTWO W BOJANIE - włamania do domów (5) Niebawem będziemy Waszymi sąsiadami ze wsi, wprowadzamy się z rodzinką do... MIKE Dwór Magnat w Bojano (93) Mamy mieć wesele w Dworze Magnat w Bojano. Proszę o jakieś opinie i porady.... fuksik Sklep miesny "PIGI" w bojanie (16) CO SADZICIE? Co myslicie o obsłudze klienta w tym sklepie? mieszkaniec usunięty wątek! Andrzejki!! (6) Ciekawe dlaczego moderator usunął wątek jaki zamieściłam wczoraj na forum?... Nowa z Koleczkowa trasa kaszubska (3) Ktoś wie gdzie można znaleźć aktualną dokładną mapę planowanej trasy... xx Dwa kombinezony dla dzieci roz. 80 - Wójcik i Coccobello (2) Mam do sprzedania dwa kombinezony Jeden firmy Wójcik, drugi Coccobello. W... worekgdy kanalizacja (6) Czy kanalizacja w Bojanie juz dziala? Jesli nie, to wiadomo cos o terminie... organy NIE ZGADZAM SIĘ (8) Dowiedziałam się, że od nowego roku ma nie być w naszej miejscowosci ani... MATKA