Bałagan w zarządzie dróg w Gdańsku (1) Bylem dziś u nich w sprawie wjazdu z drogi wojewódzkiej 218 na posesje w... nowy w bojanie Co się stało wczoraj na ul.Warszawskiej-przy przepompowni ścieków? (3) Pytanie jak powyżej. Jadąc ok godz.16 stała karetka i sporo osób? Ktoś coś wie? ciekawa pies czuje to co dwultek. Czy przywiążesz dwulatka do budy? (14) No właśnie http://www.zerwijmylancuchy.pl/do-pobrania.php# lolo
Zagubiony pies w bojanie (5) Na ulicy jana sobieskiego w bojanie pod choinkami mieszka biało-czrny pies.... IZA ciepło się zrobiło to motory i quady ćwoków bojańskich ruszyły (83) będę tępić gnojarstwo lolo szambo wyleawne do krzaków Majora Bojana 7 Koleczkowo (5) Otóż jak wczesniej pisałam pan z posesji wylewa szambo do pobiskich krzaczków... ~ iza~ sklep z agd, porcelaną? (7) Czy w Bojanie jest sklep, w którym można kupić drobne AGD, porcelanę, szkło?... ciekawa Wysypisko w Bojanie !!!!! (40) Witam. Czy któryś z mieszkańców Bojana miał może przyjemność ujrzeć wysypisko... bojanowicz Posprzątany las na Majora Bojana. Brawo!!!! (2) Nareszcie można coś miłego na tym forum napisać. Rowerzystka Zaśmiecony las na Majora z Bojana (8) Nie mieszkam tam, po prostu czasami przejeżdżam rowerem i nie mogę się... asia ARS MEDICA (7) Proszę o opinie jola ZLEWNIA W BOJANIE - i co dalej (1) Slyszy sie o jakiejs zlewni, obok boisko (czy ktos wie - nie mam domu w tej... znowu ja woda w Bojanie (2) od czego zacząć jeśli chciałbym się podłączyć do istniejącego wodociągu... nie ma wody na pustyni tv przez internet (2) czy znacie jakies linki do tv przez internet? misia24,5 Jak Szemud inwestuje w Bojano.... (6) Ciekawa strona, mozna tam zobaczyc jakie inwestycje chce przeprowadzić... analityk zdrowa woda (5) Mam propozycję aby Urząd Gminy w Szemudzie poinformował nas na forum skąd... jaga Wesołych Świąt Wielkiej Nocy (19) Wszystkim mieszkańcom Bojana, aby więcej nas łączyło, jak dzieliło. Mieszkaniec Bojana Remont drogi plus wycinka drzew (4) Przejeżdżałem wczoraj przez waszą piękną wioskę, która raczej była taką... kas tzw. "crossowy" potworek do kogo należy? (3) i czy jest legalny? I ten syf koło ulicy chłopskiej? pytam Ja miałam 27 śerpnia ten wypadek ... (7) Właśnie miałam tam wypadek i podejrzewali , że mam złamany kręgosłup a mam... Asia powypadkowa xDd