Liczba mieszkańców (3) Czy ktoś się orientuje gdzie można znaleźć takie informacje z podziałem na... Mieszkaniec Szafy,garderoby,kuchnie konkurencyjne ceny (1) Meblujemy wszystko, od mieszkania po lotnisko ! NASZA FIRMA OFERUJE... Stalmeb.pl nocne (2) Przydały by sie takie nocne :) słyszałem ze szemud tez chce se załozyc linie... batman
Imprezy w Bojanie (5) Apeluje do wszystkich mieszkańców wsi Bojana. Organizujcie więcej imprez... Dawid Hermann (Badzio) Szukam noclegu w okolicach Bojana (3) Witam! Mam bardzo poważny problem, gdyż w dniu mojego wesela w Magnacie... anna_&_michał Dom Franciszki Cegielskiej w Bojanie (3) Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie mieścił się dom b. prezydent Gdyni,... creep35 plac zabaw (10) Bojano to dość duża miejscowośc z ogromną iloscia dzieci!!!,-które nie mają... misia24 KAZIK T. i jego 12groszy (5) Kaziu prezes PIS'u wstydzi sie Ciebie:( dobrze, że nie wie jak cie ludzie... 12groszy MŁODE MAMY Z BOJANA - POZNAJMY SIĘ :-) (2) Apel do wszystkich mieszkających w Bojanie mam dzidziusiów a także... malgort plac zabaw za przedszkolem (3) mam pytanie wie ktos może czy mozna z dziećmi w weekendy i wakacje chodzic z... misia24 Pytanie o wytwórnie napojów (3) Witam. Mam nietypowe pytanie. Kiedyś w Bojanie - z 15 lat temu - istniała... wilk młode mamy łączmy się (1) mieszkam tutaj od jakis czterech lat.mam dwoje dzieci syn 4 latka i córka 9... misia24 radny T (sławny ostatnio ellllektryyyykkk) skazany (7) Doigrał się. Nareszcie sprawiedliwość. Powoli kończy się jego świetność, dość... zzzzzzzzzzz Nocne Autobusy (7) Czy nie przydałyby się jakieś połączenia nocne z naszą wioską?? nie wiem np.... Kapuśniaczek Bojano bez szerokopasmowego internetu (1) Zabrakło pieniędzy aby w Bojanie był szerokopasmowy internet. Zmarnowana... mieszkaniec Bojana imię Pani ze swietlicy. (1) Może dowiem się jak ma na imię ta Pani. mama Lech party (1) Głosujcie na Gdynie http://www.lech.pl/ Leszek kanalizacja w bojanie ul. lesoki (4) witam ! Czy ktoś z Was orientuje się czy budowana kanalizacja w Bojanie... madh Drogi i czystosc w Bojanie (2) Dlaczego Pani Sołtys w ogóle nie interesuje się swoja wsią. Zimą nie... Anna Kto szkrzywdzil Ksiedza (21) ===================================== Kto skrzywdził Księdza z Bojana? -... Kto skrzywdzil ksiedza