Pytanie o wytwórnie napojów (3) Witam. Mam nietypowe pytanie. Kiedyś w Bojanie - z 15 lat temu - istniała... wilk młode mamy łączmy się (1) mieszkam tutaj od jakis czterech lat.mam dwoje dzieci syn 4 latka i córka 9... misia24 radny T (sławny ostatnio ellllektryyyykkk) skazany (7) Doigrał się. Nareszcie sprawiedliwość. Powoli kończy się jego świetność, dość... zzzzzzzzzzz
Nocne Autobusy (7) Czy nie przydałyby się jakieś połączenia nocne z naszą wioską?? nie wiem np.... Kapuśniaczek Bojano bez szerokopasmowego internetu (1) Zabrakło pieniędzy aby w Bojanie był szerokopasmowy internet. Zmarnowana... mieszkaniec Bojana imię Pani ze swietlicy. (1) Może dowiem się jak ma na imię ta Pani. mama Lech party (1) Głosujcie na Gdynie http://www.lech.pl/ Leszek kanalizacja w bojanie ul. lesoki (4) witam ! Czy ktoś z Was orientuje się czy budowana kanalizacja w Bojanie... madh Drogi i czystosc w Bojanie (2) Dlaczego Pani Sołtys w ogóle nie interesuje się swoja wsią. Zimą nie... Anna Kto szkrzywdzil Ksiedza (21) ===================================== Kto skrzywdził Księdza z Bojana? -... Kto skrzywdzil ksiedza odstąpię rezerwację komunii w dworze Magnat Bojano 09.05.2010 (1) odstąpię rezerwację komunii w dworze Magnat Bojano 09.05.2010 na 25 osób.... ola28 takiemu to dobrze (3) ma to na co zasłużył to dobrze jemu tak za jego krzywdy wyrządzone ministrantowi parafianka INTERNET na terenie Bojana (1) Internet Nasze usługi świadczmy na terenie: - Gdansk-Oliwa - Osowa -... Air-Net Korepetycje z matematyki (1) Witam serdecznie. Jestem studentem politechniki gdanskiej i jestem chetny do... WK Bojano Ślub 14-08-2010 (2) Witam czy jest może obecna Panna młoda z 14-08-2010 która będzie brała ślub w... Magda ŚLUB 14 SIERPNIA 2010 (1) WITAM, CZY UCZESTNICZNY W TYM FORUM MOŻE PANNA MŁODA KTÓRA BĘDZIE BRAŁA ŚLUB... MAGDALENA studnia w bojanie prosze o pomoc (1) czy ktos z was ma studnie w bojanie czy mozecie polecic jakies firmy ania odprowadze i przyprowadze dziecko do przedszkoa lub szkoły (1) odprowadze i przyprowadze dziecko do szkoły lub przedszkola . prosze o... ania sprzedam cukiernie (1) W pełni wyposażoną cukiernię w lokalu wynajmowanym (w pasazu Siewert) pilnie... iwex17 JESZCZE W SPRAWIE,KTOR5A TAK BARDZO BULWERSUJELUDZI Z BOJANA!!! (1) LUDZIE,MIESZKANCY BOJANA I OKOLIC,JESLI KSIEZA ZAWINILI,TO DLACZEGO NIE... Realistka