do k@juta :)) (8) czy w Bojanie lub okolicy sa jakies szkoly? :)) (szukam pracy hhihihi) tonya Dwór Kaszubski "MAGNAT" (99) czy któraś z Was ma już jakieś doświadczenie z "MAGNATEM" w Bojanie? wybieram... agu_pe dawno kolezanki k@juty nie bylo... (6) hop hop gdzie kolezanka z bojana? :)) tonya
MAGNAT W BOJANIE K>GDYNI!!! (3) Czy ktoś z was był tam na jedzonku,chętnie poznam opinię na ten temat,może... balbina magnat w bojanie (10) co sadzicie o hotelu Magnat w Bojanie?? Czy ktos z was bol tam moze na... aanniiaa Kościół w Bojanie (43) Dzisiaj rozmawialiśmy z proboszczem tego kościoła i mamy termin ślubu na... Brzoskwisia dekoracja stolu w Magnacie/bojano (6) Dziewczyny, ktore mialy wesele moze podziela sie swoimi impresjami nt... tonya Bojano - fryzjerka (4) Mam pytanie do dziewczyn z Bojana. Czy znacie może zakład fryzjerski przy... efqa Sala na ok.70 osób wraz z noclegami dla tych gości. (26) propozycje na terenie trójmiasta czupurek kto ślubuje w Bojanie? (37) jak w temacie? Madziulka 13.10.07 i 20.10.07 "MAGNAT" (1) moje Drogie - albo i Drodzy zaczynam poszukiwania :) czy któraś/któryś z... agu_pe kto spedza sylwestra w Magnacie w Bojanowie? (3) My w zeszlym tygodniu zaplacilismy, i zastanawiam sie czy moze ktoras z Was... Asinx Kościół - Bojano (23) Czy ktoś ma namiar na kościół w Bojanie? Czy ktoś miał tam ślub? Jak wygląda... aniazzz kościół w Bojanie (6) Czy ktoś z Was miał ślub w kościele Św Jadwigi Królowej Polski w... ollcia a może jakaś forumowiczka jest z Bojana (8) czy jest jakaś panna młoda lub żona z Bojana:) k@juta Dwór Magnat (7) Hej dziewczyny i chlopaki :)) Chcialabym uzyskac jakies swierze opinie na... mapio dwór magnat (5) na wstepie dzięki od wszystkich co odpowiedzieli na zapytanie o hotel... minigosia Bojano? Chwaszczyno? Sopot? (26) hi :) co sądzicie na temat wesela w dworku kaszubskim 'magnat' w bojanie lub... basildon co z magnatem (8) Planujemy wesele na wrzesień, w 90% jestem zdecydowana na magnata w bojanie.... evak Proszę o opinie (5) Witam! Prosiłabym o wasze opinie na temat kilku lokali- Tequilla w Rumi,... gonia