Koscol Św. Jadwigi Królowej Bojano (8) Hey, czy ktos z was mial moze wesele w kosciele Św. Jadwigi Królowej w... kochanymisu Bojano, maj (2) witam dziewczyny, czy któras z Was ma moze slub w Bojanie 3 maja? aleksanadra PILNIE!!!Poszukuję sali (4) Witam! Poszukuję sali na wesele i poprawiny z noclegiem w Trójmieście... toczek
MAGNAT w Bojanie - konstrukcja menu - POMOCY!!! (26) jestem na etapie ustalania menu. dostałam od właścicielki MAGNATA spis potraw... agu_pe do dziewczyn, które miały ślub w Bojanie (22) czy ksiądz pozwolił by ktoś niósł obrączki na poduszeczce? czasami się nie... tonya protokół (4) co tam spisują i co trzeba dokładnie podać o świadkach i o sobie?? tonya do ollcia (5) ollciu czy ty masz wesele w magnacie w bojanie czy tlyko slub? napisz prosze... tonya do k@juta (4) Hej! Czy wiesz może czy w Bojanie można wypożyczyć bryczkę? Podobno jakiś... aniazzz Magnat/Kosciol w Bojanie (10) Jak tam dziewczynki przygotowania?czy mamy juz jakies foteczki z wystrojem... ollcia bojano MAGNAT 07.07.07 (3) czy ma moze ktoras slub w tym dniu w Magnacie w Bojanie??? Pilnie poszukuje :) zabka_1983 do k@juta :)) (8) czy w Bojanie lub okolicy sa jakies szkoly? :)) (szukam pracy hhihihi) tonya Dwór Kaszubski "MAGNAT" (99) czy któraś z Was ma już jakieś doświadczenie z "MAGNATEM" w Bojanie? wybieram... agu_pe dawno kolezanki k@juty nie bylo... (6) hop hop gdzie kolezanka z bojana? :)) tonya MAGNAT W BOJANIE K>GDYNI!!! (3) Czy ktoś z was był tam na jedzonku,chętnie poznam opinię na ten temat,może... balbina magnat w bojanie (10) co sadzicie o hotelu Magnat w Bojanie?? Czy ktos z was bol tam moze na... aanniiaa Kościół w Bojanie (43) Dzisiaj rozmawialiśmy z proboszczem tego kościoła i mamy termin ślubu na... Brzoskwisia dekoracja stolu w Magnacie/bojano (6) Dziewczyny, ktore mialy wesele moze podziela sie swoimi impresjami nt... tonya Bojano - fryzjerka (4) Mam pytanie do dziewczyn z Bojana. Czy znacie może zakład fryzjerski przy... efqa Sala na ok.70 osób wraz z noclegami dla tych gości. (26) propozycje na terenie trójmiasta czupurek kto ślubuje w Bojanie? (37) jak w temacie? Madziulka