Bosko

Lodziarnie

Gdynia, Świętojańska 71

Milena - opinia (1) Bosko! Poprostu bosko! Najlepsze lody w 3 mieście Milena jak w niebie (1) Lody jak i desery po prostu petarda !!! Teraz z rodzinką tylko rozkoszujemy... Tomasz Najlepsze otwarcie od lat (1) Dawno nie było w Gdyni tak spektakularnego sukcesu w branży gastronomicznej!... Smakosz
Przepyszne lody! (1) Jak na razie moje ulubione miejsce z lodami w Trójmieście. Nie dość, że lody... Kamila Lodziarnia Bosko (1) Lody Bosko są, jak sama nazwa wskazuje absolutnie boskie. genialne w smaku... Jarosław Pycha!!! (1) To najlepsze lody w Trójmieście a porcje są po prostu gigantyczne!!! Ada Smaczne lody, wielkie porcje w dobrej cenie (1) Właściwie wszystko na plus! Byłoby ekstra, gdyby udało się otworzyć nowy,... Rekin_lodojad Nakładane od serca (1) Bezkonkurencyjni jeśli chodzi o wielkosc porcji i cenę. Smaki w porządku, ale... Aga Łukasz Kmita - opinia (1) Super lody!!! Najlepsze w Trójmieście!!!!! Łukasz Kmita Boskie lody w BOSKO (1) Lody były fantastyczne nie mówiąc już o wielkości porcji, wystrój bardzo... Elżbieta Korona - opinia (1) Lody BOSKO są jedyne w swoim rodzaju. Lodziarnia jest bardzo przytulnie... Korona Najlepsze! (1) Najlepsze lody na swiecie i duze porcje Daria Bosko Gdynia (1) Lody o smakach o niebo w gębie,są smaczne ,apetyczne ,bardzo duże... Iwona Ola - opinia (1) Nie przedałam za lodami, ale jak tylko spróbowalam lodów w Bosko jestem ich... Ola Uwielbiam Boskie Lody! (1) Pyszne lody i ten wybór :) polecam każdemu fanowi lodów. Paulina Bosko jest boskie :-) (1) Polecam :) Smak, obsługa, wystrój i cena... Wszystko na najwyższym poziomie :-) Paulina NAJ-LE-PSZE (1) I chyba nie mam nic do dodania. Pistacja jest równie dobra albo i lepsza niż... Magdalena Najlepsze lody w 3CITY!!! (1) Super miejsce na lodowej mapie Trójmiasta! Najlepsze lody jakie kiedykolwiek... Tomasz Natka - opinia (1) Bardzo dobre lody :) Jakosc prima sort! Natka Taka - opinia (1) Miła obsługa lody najlepsze jakie jadłam! Zdecydowanie polecam wszystkim Taka