Bosko

Lodziarnie

Gdynia, Świętojańska 71

Daniel - ocena (1) Bardzo dobre lody i ladne dziewczyny Daniel Kasia - ocena (1) Bardzo miło i dobre lody Kasia Małgorzata - ocena (1) Lody pyszne, bogactwo smaków, mega porcje, szybka obsługa. Małgorzata
PAULA - ocena (1) Super lodziarnia przepyszne lody i desery lodowe. Personel miły, pomocny i... PAULA Bea - ocena (1) Najlepsze lody w Trójmieście Bea Olivia - ocena (1) wielkie porcje, chrupiące gofry a co najlepsze aromatyczna kawa ️ Olivia Ala - ocena (1) Bardzo dobre smaki oraz miłą i szybka obsluga Ala Piotr - ocena (1) w tej okolicy sa najlepsze. są mega. Piotr Kasia - ocena (1) Boskie lody, duże porcje adekwatne do ceny. Polecam Kasia Jagna - ocena (1) Gofry i kawa smaczne, lody trochę mniej. Jagna mn8 - ocena (1) Najlepsze lody, najlepsze smaki, najlepsze desery, najlepsze kawy z lodami.... mn8 Agnieszka - ocena (1) najlepszy lody jakie jadłam Agnieszka Grzegorz - ocena (1) Syn mówi że ok i daje 4 gwiazdki za Kinder jajo a córka za czekoladowe daje 5... Grzegorz natala - ocena (1) Najlepsze lody i w dobrej cenie natala Kajetan - ocena (1) Super lody smaczne Kajetan Julek - ocena (1) W bosko są bardzo dobre lody i napoje. Julek Śledziowy - ocena (1) Smacznie, ale obsługa beznadziejna. Walka o stoliki (które nie są sprzątane).... Śledziowy albert konewka - ocena (1) niedobre lody o smaku otreby zytnie z wisniami.. kompletnie nie czuc wisni!... albert konewka Lidia K - ocena (1) Zostałam zaproszona na urodziny mojej wnuczki które miały odbyć się w... Lidia K Olivier - opinia (1) Bardzo Smaczne Gofry! Olivier