Brak pobudzenia

Witam,

Mimo, że bardzo chce w czasie seksu nie czuje pobudzenia a przez to nie mogę osiągnąć orgazmu. Czy coś może być nie tak? Od niedawna zaczęłam uprawiać seks.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czujesz podniecenie? Skoro chcesz to podejrzewam, że tak.

Ale nie czujesz pobudzenia? W takim przypadku jest coś nie tak ze stymulacja. Nie wiem czy wiesz, ale ponad 80% kobiet osiąga orgazm za pomocą stymulacji łechtaczki i Twój mężczyzna powinien zając się właśnie nią. Polecam żele stymulujace. Taki libi gel przykładowo. Jest w stanie znacznie polepszyć wrazenia.

Libi gel jak najbardziej. Moim zdaniem jest super, czuje się o niebo lepsze wrazenia, niż bez niego albo ze zwykłym żelem.Jeszcze podobny jest durex intense.....

Podobny? Jak dla mnie durex intense jest supełnie inny! Osobiscie nie jstem jego fanką i trochę żałuje, ze sobie go kupiłam bo nie dość że był drogi i o małej pojemności to jeszcze odczuwałam takie nieprzyjemne pieczenie jakbym miała tutaj wyjaśnić jakie były odczucia. Libi gel poprawia ukrwienie, tak wiec nie piecze Cię i możesz czujć o wiele więcej. Jak dla mnie wygrywa na wszysstkich polach, szczególnie,ze dzięki niemu byłam w stanie osiągnąć wielokrotny orgasm.

Dziewczyny a gdzie Wy ten libi gel kupowałyście?

Internet i chyba wyłącznie internet: http://lepszyseks.info.pl/libigel-zwieksz-swoje-libido/ Poczytaj sobie tutaj opinie, a jest w wielu sklepach. Warto jest sobie porównać ceny bo czasami bywają dobre promki. Chociaż jak juć kupisz sobie jedno opakowanie to na pewno wystarczy Ci na długo bo jest niesamowicie wydajny.

Inne tematy z forum

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Problem z potencją w wieku 28 lat (6 odpowiedzi)

Witam. Proszę tutaj o nie nabijanie się z problemu oraz o poważne odpowiedzi. Czy w tym wieku...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...