rozgadanie (1) w british school, mozna sie rozgadac. nie jest to tylko sucha nauka z... malgosia sz. J. angielski (2) Lekcje są bardzo przewidywalne - głównie praca z książką, ćwiczenie po... Liczi niemiecki na plus (1) wyslali mnie na kurs niemieckiego z pracy. trafilem do british school i... tomasz latkowski
wysoki poziom (1) Wreszcie zrobiłam postępy z angielskiego i w 100 % zawdzięczam to british... gosia t. super szkoła (1) Bardzo kompetentna obsługa biura, życzliwa klientowi, Lektorzy profesjonalni,... Ewa Kursantka Mega polecam !!! (1) bardzo polecam kurs w tej szkole, szczegolnie rosyjski, super lektor, dogodne... kasia Świetny kurs przygotowawczy do certyfikatu TOEFL (1) Do British School miałam przyjemność chodzić przez semestr na kurs do... Agnieszka Kursy konwersacyjne - rewelacyjne (1) Miałem przyjemność przed wyjazdem na erasmusa uczęszczania na kurs... PioKow business english (1) polecam kurs business english - rewelacja - slyszalem ze w 3miescie jest... florian bardzo fajna szkola (1) polecam, lektor bardzo fajne wyklada, super obsługa, trochę gorzej z ludźmi... ja Warto skorzystać z usług ;-) (1) Super szkoła, bardzo dobry lektor, przygotowany do każdych zajęć. W ciągu... S "Rewelacyjna szkola! (1) "Rewelacyjna szkola! Mam super lektora! Mozna szybko zrobic postepy, bo... ello polecam gorąco! świetna szkola! (1) Rewelacyjna szkola! Mam super lektora! Mozna szybko zrobic postepy, bo... katarzyna