Super lokal (1) Pub znakomitej jakości. Bardzo miła i fachowa obsługa. Pub znajduje się w... vENUM Dziękuje za super czas (1) Byłem stałym bywalcem, wyjeżdżam i będe tęsknić za tym miejscem Tomasz Słowo świetny browar to za Mało (1) Byłem i powiem wszystkim obsługa świetna, ludzie, kuchnia, no wręcz nie do... Daniel Kalinowski
mww - opinia (2) Ogólne wrażenie bardzo dobre chociaż temperatura wewnątrz zbyt niska... mww Polecam! (1) Polecam Browar, niezwykle dobre piwo, bardzo miła obsługa, kuchnia również... Anka897 Brow Trójmiejski (1) Wita doskonała i miła obsługa, jedzonko wyśmienite, wystruj bardzo... józek Naprawdę polecam!!! (1) Naprawdę porządna restauracja naprawdę polecam. Mają tu porządne jedzenie i... Mateusz Józefczyk Dobra restauracja (1) Witajcie. Ostatnio wybrałem się do tej oto resteuracji ze znajomymi .... Norek Polecam wszystkim który chca dobrze zjesc i wypić ;) (1) Wybrałem się z żoną na kolacje i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ja zamówiłem... dl91 Lodówa (2) Zimno jak w kostnicy. Nie polecam ani zimą ani latem. Browar nie dobry.... MagdalenaiKamil gorąco nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Pragnę podkreślić a jest to obiektywna opinia( którą potwierdzą goście... niezadowolony klient emeryci na eneryture (1) Dość często bywałam w Sledziku, super miejsce. Barmani i barmanki rewalacja-... adzia wiek średnia (3) Witam, a w jakim przedziale wiekowym ludzie tam przychodzą, czodzi mi o Gdynie? jol Smacznie i tanio, ale chce się wyjść jak najprędzej (1) Tak, doskonale rozumiem, że to specjalna strategia marketingowa - ma być... kiełbasomaniak swietny pomysl!!! (1) Rewelacyjne miejsce, ceny jakie byc powinny ,Goraco polecam. Uwazam jednak ze... Jebus Ogólnie niby ok (2) jendak czegoś tam brakuje. Nie do końca rozumiem zamysł stylizacji lokalu i... MArysia 5/6, jeżeli wyprosicie bezdomnych będzie 6/6 (1) Bywam tam od momentu w którym Śledzik powstał, jest naprawdę ekstra, tylko... kju Byłem , jestem w szoku :-)))) (3) Ale numer.Wchodzę a tam duuuże piwo 0,5l tylko 4 zl. lokal ogarniety ,... Roman Sledzik woda i galareta (1) Bylem w sledziku tyle razy, ze juz nie zlicze (20 ?), na poczatku bardzo mi... borko Fajnie, ale... (1) Bardzo fajne miejsce, super ceny, ale proszę nie róbcie z tego miejsca... plp